1 ay dedi zalim Cengo.Ne kadar kalcak. ?
Profilin çok taş.1 ay dedi zalim Cengo.Maalesef 1 ay boyunca böyleyim ama beğenmediysen başka resim de bulabilirim.
Kaan @Cengo ile iddasına mı girmiş. İnsan @Maskeli Fedai'den hiç mi ders çıkarmaz.Ne kadar kalcak. ?
Cengo değil GunesinOgluKaan @Cengo ile iddasına mı girmiş. İnsan @Maskeli Fedai'den hiç mi ders çıkarmaz.
Gerçi Begüm iyi kızdır kalsın nevar avatarında 1 ay.@Bully
Oha 1 aymı ne yaptın ya 1 hafta deseydin bari.1 ay dedi zalim Cengo.Maalesef 1 ay boyunca böyleyim ama beğenmediysen başka resim de bulabilirim.
Girmiş bulunduk işte yapacak bir şey yok.Kaan @Cengo ile iddasına mı girmiş. İnsan @Maskeli Fedai'den hiç mi ders çıkarmaz.
Gerçi Begüm iyi kızdır kalsın nevar avatarında 1 ay.@Bully
Bireysele döndü neyini merak ediyon.Merak ediyorum nasil olacak artik 4 e 1
Bende Merve'ciyim bu saatden sonra biz şimdi rakip mi oluyoruz birbirimize.Girmiş bulunduk işte yapacak bir şey yok.
Begüm'e alışmaya çalışacaz artık, yapacaz bir şey yok. Yalın'ın bir şarkısı vardı. Alışmaya çalışmak diye bir şey yok, alışmak zorundayım.
Begüm hanımı sevecez artık yoksa 1 ay geçmek bilmez.
İddiaya girmeyi Cengo istedi baştan 1 ay dedi, ben de gaza gelip tamam dedim, Hakan Begüm'den önce gitmez diye düşündüm ama olmadı, sağlık olsun napalım.Oha 1 aymı ne yaptın ya 1 hafta deseydin bari.
Aynen öyle oluyoruz Begüm'üme başarılar inşallah Kıbrıs'ı görecez.Bende Merve'ciyim bu saatden sonra biz şimdi rakip mi oluyoruz birbirimize.
ayyy hiç yakışmamış skandalİddiaya girmeyi Cengo istedi baştan 1 ay dedi, ben de gaza gelip tamam dedim, Hakan Begüm'den önce gitmez diye düşündüm ama olmadı, sağlık olsun napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?