İnşallah Turabi fanları Hilmi'ye oy atmamışlardır da geçebilmişizdir onu.@Bully kanka Hilmide gidebilir.
Hilmi ya da Hakan gidecek inşallah atmamışlardır.İnşallah Turabi fanları Hilmi'ye oy atmamışlardır da geçebilmişizdir onu.
İlk defa bu kadar stresliyim, ama kaçınılmaz sona da hazırım.
Kaç sms atmıştınİlk defa bu kadar stresliyim, ama kaçınılmaz sona da hazırım.
Be avatar için resim bakmaya başlayayım en iyisi.
Oylama sırasında çok hastaydım 8-9 tane atabildim sanırım 15'i zorlamam lazımdı, annemin telefonunu ele geçiremedim.Kaç sms atmıştın
Geçmiş olsun kardeşim.Oylama sırasında çok hastaydım 8-9 tane atabildim sanırım 15'i zorlamam lazımdı, annemin telefonunu ele geçiremedim.
Belki 4 sms yüzünden elendi.Vicdan azabı çek şimdiOylama sırasında çok hastaydım 8-9 tane atabildim sanırım 15'i zorlamam lazımdı, annemin telefonunu ele geçiremedim.
Saolasın.Geçmiş olsun kardeşim.
Vurursunuz eyvallah da ölmezsem sıkıntı büyük.Belki 4 sms yüzünden elendi.Vicdan azabı çek şimdi
İnşallah de bugün oyunda mükemmeldi sor @EFE UYSAL 'cığımaOha dizim bittiğine göre kaçınılmaz finale hazırım.
Hakan'ın gidecek olması.
Oh be çok rahatladım, @GunesinOglu o değilde Begüm finale gidecek bu gidişle.
Bu arada nickine isim veren diziyi izleme sen.İnşallah de bugün oyunda mükemmeldi sor @EFE UYSAL 'cığıma
İnstagram'da aylar sonra profil fotoğrafını değiştirmiş.Hakan gitme lan.
Eşi ilgileniyormuş o yapmış olabilir.İnstagram'da aylar sonra profil fotoğrafını değiştirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?