İnşallah Turabi fanları Hilmi'ye oy atmamışlardır da geçebilmişizdir onu.@Bully kanka Hilmide gidebilir.![]()
Hilmi ya da Hakan gidecek inşallah atmamışlardır.İnşallah Turabi fanları Hilmi'ye oy atmamışlardır da geçebilmişizdir onu.![]()
İlk defa bu kadar stresliyim, ama kaçınılmaz sona da hazırım.
Kaç sms atmıştınİlk defa bu kadar stresliyim, ama kaçınılmaz sona da hazırım.
Be avatar için resim bakmaya başlayayım en iyisi.![]()
Oylama sırasında çok hastaydım 8-9 tane atabildim sanırım 15'i zorlamam lazımdı, annemin telefonunu ele geçiremedim.Kaç sms atmıştın![]()
Geçmiş olsun kardeşim.Oylama sırasında çok hastaydım 8-9 tane atabildim sanırım 15'i zorlamam lazımdı, annemin telefonunu ele geçiremedim.![]()
Belki 4 sms yüzünden elendi.Vicdan azabı çek şimdiOylama sırasında çok hastaydım 8-9 tane atabildim sanırım 15'i zorlamam lazımdı, annemin telefonunu ele geçiremedim.![]()
Saolasın.Geçmiş olsun kardeşim.![]()
Vurursunuz eyvallah da ölmezsem sıkıntı büyük.Belki 4 sms yüzünden elendi.Vicdan azabı çek şimdi![]()
İnşallah de bugün oyunda mükemmeldi sor @EFE UYSAL 'cığımaOha dizim bittiğine göre kaçınılmaz finale hazırım.
Hakan'ın gidecek olması.
Oh be çok rahatladım, @GunesinOglu o değilde Begüm finale gidecek bu gidişle.![]()
Bu arada nickine isim veren diziyi izleme sen.İnşallah de bugün oyunda mükemmeldi sor @EFE UYSAL 'cığıma![]()
İnstagram'da aylar sonra profil fotoğrafını değiştirmiş.Hakan gitme lan.![]()
![]()
Eşi ilgileniyormuş o yapmış olabilir.İnstagram'da aylar sonra profil fotoğrafını değiştirmiş.![]()