Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati olabilir sampiyon olur o zaman ben sunu diyorum turabi ya sampiyon olacak ya da 3. ve ya 4. olacak 2.lik yok yani

@Maskeli Fedai nerden biliyorsun kazanacagini gecen sene niye kazanamadi final oyunlarini

@Maskeli Fedai olum bunla artistlik mi yapiyorsun la merve turabiye hayatinin farkini atti atisla kazandi turabi konusma bence

Benim tahminime göre eğer ünlüler kazanırsa Begüm gönüllüler kazanırsa Hakan gidebilir

@Maskeli Fedai hadi ordan be turabiye göre degilmis gecen seneki oyunlarin hepsi turabiye göreydi parkur vardi hafiza vardi hafiza zaten tam turabinin oyunu ama kazanamadi
merveninde gözü kapaliydi yalniz ve atis beni ilgilendirmez merve turabiye hayatinin farkini atti mi atti ona bakarim ben sadece turabiye degil hilmi ve hasana da fark atti
ve son olarak bu tüyoyu aldigin sayfa dün dokunulmazligi bilemedi ve istedigimizi sampiyon yapariz gibisinden sacmalamaya basladi inanma onlara fazla
neyse büyük tüyo bende bugün aciklayacam bekle

@sokak sanati bekle aciklayacam bugün

Nasıl yüksek oluyor.
@olizvel Turabigeçen yıl tüm yarışmacıların onu kötülemesine rağmen kazandı bu yıl hiç kötülenecek bit yani yok ve oyları dahada artar. İyi arkadaşlar edindi çünkü. Ve iyi destekler alır.

Ama ben Merve ve Turabi finali düşünüyorum. Hasan çıkamaz Hilmicem'in şansı var diye düşünüyorum. Merve ve Turabi finali olursa çok az farkla biri kazanacak.%7-8 gibi bir fark olur.
Hilmi ole olursa daha enteresan olur. Tahmin edemiyorum.

@eskici kudurtma insanı söyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...