Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi espri yaptı galiba. :F

@sokak sanati olabilir sampiyon olur o zaman ben sunu diyorum turabi ya sampiyon olacak ya da 3. ve ya 4. olacak 2.lik yok yani :F
@Maskeli Fedai nerden biliyorsun kazanacagini gecen sene niye kazanamadi final oyunlarini :F

@Maskeli Fedai olum bunla artistlik mi yapiyorsun la merve turabiye hayatinin farkini atti atisla kazandi turabi konusma bence :F

CISgVohWwAAbYPP.jpg

Benim tahminime göre eğer ünlüler kazanırsa Begüm gönüllüler kazanırsa Hakan gidebilir

@Maskeli Fedai hadi ordan be turabiye göre degilmis gecen seneki oyunlarin hepsi turabiye göreydi parkur vardi hafiza vardi hafiza zaten tam turabinin oyunu ama kazanamadi :F merveninde gözü kapaliydi yalniz ve atis beni ilgilendirmez merve turabiye hayatinin farkini atti mi atti ona bakarim ben sadece turabiye degil hilmi ve hasana da fark atti :F ve son olarak bu tüyoyu aldigin sayfa dün dokunulmazligi bilemedi ve istedigimizi sampiyon yapariz gibisinden sacmalamaya basladi inanma onlara fazla :F neyse büyük tüyo bende bugün aciklayacam bekle :F

@sokak sanati bekle aciklayacam bugün :F

Nasıl yüksek oluyor.:F @olizvel Turabigeçen yıl tüm yarışmacıların onu kötülemesine rağmen kazandı bu yıl hiç kötülenecek bit yani yok ve oyları dahada artar. İyi arkadaşlar edindi çünkü. Ve iyi destekler alır. :X

Ama ben Merve ve Turabi finali düşünüyorum. Hasan çıkamaz Hilmicem'in şansı var diye düşünüyorum. Merve ve Turabi finali olursa çok az farkla biri kazanacak.%7-8 gibi bir fark olur.
Hilmi ole olursa daha enteresan olur. Tahmin edemiyorum.:D

@eskici kudurtma insanı söyle. :bağır:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...