Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçük enişte gitti. Ama sondaki konuşması güzel ve yerindeydi. Helal olsun diyecek başka bir şey yok. Zaten de all star potansiyeli de yoktu.

Bir dahaki konseyde de ya hakan ya da begüm yolcu gibi duruyor ama ben begümün isminin yazilacagini düşünmüyorum.

@eskici sen hakliydin hepsi bir kurgu ydu basından beri :(

Turabi hakediyor abi ya hak etme sen diye cem ama adam canini dişine takıyor.Alamazsa çok ama çok yazık olur :( ters köşe bekliyoruz :(

@Maskeli Fedai kurgu oldugunu hep söyledim ve bu kesin zaten ama orda hakeden sadece turabi degil hakeden 4 yarismaci var hilmi merve turabi ve hasan :D

Burda bazı arkadaşlar vardı yok Turabi numara yapıyor yok oyuncu vs

Çok merak ediyorum Turabi sakat değilse dünkü Mervenin yaptığı şov ne.Kız yarışırken suratında hiç acı ifadesi yok ama oyunu kazanıyor kendini yere atıyor bilmem ne.Turabiye özenmiş belli ki.Acun ve ekibi adeta Merve Aydını şampiyon yapmak için var gücüyle saldırıyor.Magazin programındaki insanların Merveyi tutması her elenen yarışmacının Merveyi desteklemesi.Sürekli olimpiyat görüntüsünün gösterilmesi.Aynı Acun yeteneksizsiniz adlı yarışmada Bayrağımızı kapatmıştı milli duygular adı altında ama aynısını sen yaptın Acun

Sürekli olayları Merve Aydının gözünden izlememiz ve sürekli Merve Aydını göstermek dediğim gibi baştan beri 1.liğe hazırlanıyor.Acun bu uğurda hangi güçlü rakip varsa gözden düşürüyor.

Önce Turabi sonra Hilmicem sonra Hasan sonra Doğu ve en sonda Hakan olmak üzere hepsini alıp gözden düşürüp kenara attı.Burada artık Mervenin pek rakibi de kalmadı

Dediğim gibi Merve Aydının dünkü kendini oyundan sonra yere atması falan samimi değildi tek kelimeyle oyunculuktu.Birde sanki savaşa gitmiş gibi onun ağlayışlarını göstermeler yok sanki savaşa gidiyormuş gibi çalınan müzikler bilmem ne gerek yok bu tarz şeylere.Ordaki yarışmacıların hakkını yiyorsunuz böyle yaparak.Adeta Merve Aydın son olarak resmen kayırıldı başkada diyecek söz yok

Yazık ordaki emek vererek kazanan yarışmacılara.Resmen hepsinin hakkı yeniyor.Survivor All Star tek kelimeyle Çökmüştür :)

@Maskeli Fedai gecen et ödül oyununda merve turabinin sakatligina inandigini söylemisti eminim aciyordur dedi cünkü bende onun gibi acisa da yarisiyorum aynisini bende yapiyorum ve dün yapti mervenin dünkü sakatligi yalan degildi tamam acun biraz süsledi olayi ama kesinlikle yalan degildi abartma bence ve emek vererek kazanan yarismacilar diyorsun da merve emek vererek yarismiyor mu yani kiz gayet iyi yarisiyor ve digerlerinin hakki yeniyor diyorsun ama merve de hakediyor ne hak yemesi tamam belki acun merveyi bilerek planli bir sekilde sampiyon yapacak ama sonucta kiz hakediyor hatta en cok hakedenlerden bir tanesi haketmedigini asla ve asla söyleyemezsin :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...