bahanelere forBegüm'üm dün Serenay'a karşı 3 oyun aldı.Begüm denge tahtasında çok panik yapıyor yoksa Serenay'ı yenerdi
bahanelere forBegüm'üm dün Serenay'a karşı 3 oyun aldı.Begüm denge tahtasında çok panik yapıyor yoksa Serenay'ı yenerdi
Ben de Yıldız'ı almama bahanesi mi bulsambahanelere for
o senin müzik cahilliğin olurBen de Yıldız'ı almama bahanesi mi bulsam
Sence kim elenir? Bana göre Serenay Aktaş elenecek gibi geliyor.Ben de Yıldız'ı almama bahanesi mi bulsam
Ben Serenay'ın elenmesini isterim.Ama Hasan'ın eleneceğini hissettim.İnşallah yanılırım.Sence kim elenir? Bana göre Serenay Aktaş elenecek gibi geliyor.
Deme öyle Hasan elenmez.Ben Serenay'ın elenmesini isterim.Ama Hasan'ın eleneceğini hissettim.İnşallah yanılırım.
Hilmicem'i yazdıDeme öyle Hasan elenmez.Senin Begüm, Hilmicem'i yazmıştır dimi?
Begüm candır o yüzden seviyoruz kendisini.Hilmicem'i yazdı
Begüm Hasan'ı satmaz
Begüm gidemezse Hasan gitsin Kıbrıs'a ve kazansın.Begüm candır o yüzden seviyoruz kendisini.
Eyvallah.Begüm gidemezse Hasan gitsin Kıbrıs'a ve kazansın.
Finale kalabilirsek Serenay'cıların oylarını kaparız aslında ama finale kalabilmek lazım tabi bir şekilde. ssserenaya 2sezon üst üste 2.şok artık hakoşun düşünsün @Bully
fragmanda turabi yine çirkeflik yapıyorFinale kalabilirsek Serenay'cıların oylarını kaparız aslında ama finale kalabilmek lazım tabi bir şekilde. ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?