Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan sen hep kötüydün anılı konuşa konuşa gönderdin sürekli anıl kötü kötü diye millete anılın kötü olduğunu inandırsın anıl giti fark yediniz durum ortada

Gönüllüler istemezse oyun vermezler bence.

Farkında mısınız bilmiyorum, Turabi ve Hilmicem ödül oyunlarına çok asılıyorlar. O yüzden Ünlüler'den daha fazla ödül aldılar. Dokunulmazlık oyunlarına bu zamana kadar fazla asılmadılar bence. Bunun da sebebi, Hasan ve etrafındakileri bir an önce adadan göndermek istediler.

@Bully yarın bilerek kaybetmesinler Hasan ve hilmicemle çıkmak istemezler
)
Bilerek kaybetmesinler derken kaybetmesin demek istedin herhalde

Bakalım Merve yarınki oyunda ne yapacak eğer mücadelesini yaparsa helal olsun derim.

@beyazsoy Onlar da akıllarını, becerilerini kullansınlar, kendilerini kurtarmak için Mervenin kasten kaybettiği oyunları geri alsın. Sonuçta Merve kasten kaybetse maksimum 4-0 olur. Onlar da oyun vermesin 10-4 alsın.

Bilerek kaybetmesinler derken kaybetmesin demek istedin herhalde

Bakalım Merve yarınki oyunda ne yapacak eğer mücadelesini yaparsa helal olsun derim.​
Hakan ismi yazıldığında oynamadığında o zaman esefle kınadın?

Valla ben olsam oynamam açık söyleyim. Sonuçta benim takımımdan biri gidecekse o ben olmayayım diye.

Tek Merve için diyosun kız haklı ama
)) @Bully
Merve yarınki oyunda oynamazsa da hakkıdır ama dileğim oynaması ve Hasan ya da Hilmicem'i göndermesi.

@RevaN alıntı yapmışsın sen de oku mesajımı.

Hakan'ın oynamamasını haklı bulmuştum evet Merve de yarınki oyunda oynamayabilir çünkü finale gitmek ister haklı olarak neler olarak göreceğiz.

Ula Serenay sen nasıl yüzsüzsün ya? Geçen sene Tolgayı yazan ben miydim?

@beyazsoy Onlar da akıllarını, becerilerini kullansınlar, kendilerini kurtarmak için Mervenin kasten kaybettiği oyunları geri alsın. Sonuçta Merve kasten kaybetse maksimum 4-0 olur. Onlar da oyun vermesin 10-4 alsın.
maçlar çok nadir 10-4 bitiyor bir oyun vermeyle oyun kaydediliyor. merve oynamazsa oyun direk kaybedilir. zaten ünlüler merve sayesinde kazanıyorlar.

Yazıklar olsun, bizim takımın oyunlarda en başarılı olanını göndermeye çalışıyorlar.

acun matematiğin nasıl senjn iki oy merve çıktı merve otatikman aday

Merve şimdi Serenay'ı yazdı ama yarın tıpış tıpış Hakan'ı yazacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...