merveye karşı bi gıcıklığım yok şuanda çok sevdiğimde söylenemez yani sıralamada 2.olması beni bağlamazArkadaş galiba survivor izlemiyosun Hasan 1.olduysa Merve de oldu yani geçmesi gülünecek bir olay değil tamam bende sıralamadan emin değilim ama gördüm ve paylaştım sadece. Merveyi belli ki sevmiyosun ama sıralamayı sana göre yapmıyolar Mervem en kötü 2.olacak
Neden öyle düşünüyosun ki Merve de 1.oldu son oylamada tehlikedeydi takım arkadaşları ona karşıydı bu yüzden oyları artabilirmerveye karşı bi gıcıklığım yok şuanda çok sevdiğimde söylenemez yani sıralamada 2.olması beni bağlamaz
ama Hasan sürekli 1.oluyor gücü ortada bunun harici bi sonuç haksızlık saçma ve komik olur
ona bişey diyemem ama herhangi birinin hasandan çok sms olması düşünülemez mervede 2.olsun zaten kadın yarışmacılardan en fazla hakeden isim finali bişey demem finale çıkmasınaNeden öyle düşünüyosun ki Merve de 1.oldu son oylamada tehlikedeydi takım arkadaşları ona karşıydı bu yüzden oyları artabilir
Görüşeceğiz
anlamadım 😕Bence ilk oylamada Merve ve Hasan çarpışan isimler olacak. Bi ihtimal yanına Hilmicem'de katılır ve Hasan gider.
Gönüllüler kaybederse Hasan ünlüler kaybederse Hasan yazılacak doğal olarak.
Tabi senden sorulur verdiğin tüyoların gelme ihtimali yüzde 50@ABAY_06 var aga olmaz mi tüyo benden sorulur
Finale Turabi ve Sero'nun kaldığını biliyoduk ama herkes Sero alıcak dedi yanıldık ama bende söylemiştim o zaman Acun güçlü birini yollar Kıbrıs'a dediğim oldu yani tek sen bilmedin bizde bildik.@ABAY_06 o öncedendi aga artik %90 tutuyor kimsenin bilemedigini ben biliyorum turabinin kibris sembolunu biretek ben bildim hatirlatirim
Maşallah nası bildin Merve'nin yazılcağını nazar değmesin sana.Ünlüler kaybederse Merve yazilacak dedim aslında.@HachiKo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?