survivor all star diye bi sayfa paylaşmış ama fotoyu kaldırmışlar ama ünlülerin ödül kesin yani.anılı benzetemedim dogu da pek görünmüyor ama olabilir denereden buldun bunu diye sorarsam fazla mı sourmuş olurum
fotoyu gördükten sonra mı söylüyorsun bunu
dogukan pek görünmüyor çünkü ama anılı da benzetemedim ben sence anıl benziyor muDoğukan benzemiyor@eskici
orada ki adamın saclar kısa gibi anılın saçları daha uzun değil misurvivor all star diye bi sayfa paylaşmış ama fotoyu kaldırmışlar ama ünlülerin ödül kesin yani.
anıl benziyorda doğu net çıkmamış.
dogukan pek görünmüyor çünkü ama anılı da benzetemedim ben sence anıl benziyor mu
orada ki adamın saclar kısa gibi anılın saçları daha uzun değil mi
Pek gerkeçci gelmedi bana Acun Hakan'ı göndermez hadi Serenay olsa anlarımda Anıl'da gidebilir birde hangi sayfa verdi bunu.Ünlüler - SMS Oylama Sıralaması;
1.Merve Aydın
2.Anıl Tetik
3.Serenay Aktaş
4.Hakan Hatipoğlu
5.Doğukan Manço
@sokak sanati @Bully @eskici @Billy Kane @RevaN @olizvel @papuleoo @ABAY_06 @sürgünüm @EFE UYSAL @Yiğitt @HachiKo
O süper haber helal.
aga bu halde bile gülmekten koparttın beniBence o kesin anıl. Adam robot gibi duruyor başkası olamaz.
Dogu Serenay derse Serenay gider??Pek gerkeçci gelmedi bana Acun Hakan'ı göndermez hadi Serenay olsa anlarımda Anıl'da gidebilir birde hangi sayfa verdi bunu.
oturmuş yere ağlıyor ya neden diye onu sordumİşliyor derken ?
Banada Serenay gibi geliyor ama Anıl'da olabilir bakalım ne olcak.Dogu Serenay derse Serenay gider??
Ayağı sakatlanıyoroturmuş yere ağlıyor ya neden diye onu sordum
Dokunulmazlık kolyesi oyununda Doğukan Serenaya istersen bırak dedi ben seni yakmam erkek sözü dedi o yüzden Hakanı der Merve 1.olursaDogu Serenay derse Serenay gider??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?