Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar hasana sallamadan önce 2 kez düşünün hasan adam gibi adamdır kimseye karıştığı yok bişey dediği yok
oyunlar bireysele dönecekti olacak olan budur şimdi takımlar tamamen birbirinden ayrıldı hasanda bu durumda ister istemez kendi takımının yanında tavır almak zorunda kalıyor biraz empati yapın bende istiyorum ki sürekli turabinin karşısında olsun o çakala prim vermesin terbiyesiz herif
adamlara palyaço de sonra ne dedim ben ulan insanda haya olur be lanlı lunlu konuşuyor sürekli karşısındakilerle

hasan arada kaldı arkadaşlar takımlar birbirine cephe almış durumda o da arada kaldı sembolü kazansada finale gitse kurtulsa şunlardan adam gibi adam camoka hasan

Turabi'nin 1. olup Hasan'in elenecegine inanan Turabici'lerin inancindan ver bana Allahim.

arkadaşlar hasana sallamadan önce 2 kez düşünün hasan adam gibi adamdır kimseye karıştığı yok bişey dediği yok
oyunlar bireysele dönecekti olacak olan budur şimdi takımlar tamamen birbirinden ayrıldı hasanda bu durumda ister istemez kendi takımının yanında tavır almak zorunda kalıyor biraz empati yapın bende istiyorum ki sürekli turabinin karşısında olsun o çakala prim vermesin terbiyesiz herif
adamlara palyaço de sonra ne dedim ben ulan insanda haya olur be lanlı lunlu konuşuyor sürekli karşısındakilerle

hasan arada kaldı arkadaşlar takımlar birbirine cephe almış durumda o da arada kaldı sembolü kazansada finale gitse kurtulsa şunlardan adam gibi adam camoka hasan​
İşte Hasanın arada kalmaması lazım bana göre de.

Turabi ona neler neler yaptı, şeytan çizdi onu yazarken, o da denize düşsem Turabiye sarılmam dedi ama şu an tarafını tutmaması lazım.

Takımlar cephe almadı, sadece Turabiye cephe alındı ama Hasan ve Begüm de Turabiden yana oldu.

Hakan, Merve, Anıl, Doğukan ve Serenay Hasana bir şey yapmadılar ki onlara karşı olsun. Hasan 1. Olduğunda da Allahım çok şükür diyen ünlüler takımında Merveydi.

Hasanın acilen Turabiden uzaklaşması lazım yoksa Turabinin istediği olacak ve Hasanın oyları düşecek.

Aga iyi güzel hoş diyorsunda
peygamberimizin dediği gibi haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır tabiri bu olsa gerek adam haksızlığa ses çıkarmıyor üstüne bazen turabiye gaz verip konseyde de eleştiriyor ben böyle zıtlık görmedim. Bende eskiden severdim hasanı ama şuan turabi bana ondan daha samimi geliyor adam terbiyesiz merbiyesiz ama her yerde aynı konuşuyor.

Yok be aga hasan birinci olup turabiyi söyler hilmide otomatikman begüm der ve begüm yol alır.
vallahi ortalık tüyo kaynıyor. Hilmi dışında herkesi eledi bu tüyocular)) tek turabi elendi haberi çıkmadı. begüm elendi diyen tüyocu resim de paylaştı haftaya yayınlanacak bölümden. artık görüntüler sahte mi bilemiyorum

Tüyodan anlamam ama begüm kesin aday olur. Karşısına büyük ihtimalle hasan birinci olup turabi diyecek. Ya da turabi hasan diyecek ama sonuç kesin begüm olacak.

Serenay'la Dogukan'in arkadaslariyla degil de fan sayfalarinin adminiyle konusmalari enteresandi.

Turabi her yerde aynı mi konuşuyo, gerçekleri görmezden gelmeyin arkadaşlar o adamın 1 dediği diğerini tutmuyo

@HachiKo asil senin mervenin bir dediği diğer dediği tutmuyir.Hakanla serenayin arkasından etmediği hakaret kalmiyorken birden bire hakanci oldu

Turabi her zaman sözünün arkasında durdu.Hakan ve Hasan yanaşmayan çalıştı Türabı yüz bile vermedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...