turabi'nin 1. olmasını bekleme artık. hilmi'de dok. sembolünü aldığı sürece hasan 1. olmaya devam eder gibi.
Ben bu hafta beklemiyordum ama maskeli aklımı çeldi paylaşımlarıyla.![]()
Yok be aga hasan birinci olup turabiyi söyler hilmide otomatikman begüm der ve begüm yol alır.yeni tüyo göre bu kez begüm eleniyormuş. bu durumda turabi birinci oluyor. ve hasani aday gösteriyor.
@Cengo @sokak sanati @Maskeli Fedai
Aga iyi güzel hoş diyorsundaarkadaşlar hasana sallamadan önce 2 kez düşünün hasan adam gibi adamdır kimseye karıştığı yok bişey dediği yok
oyunlar bireysele dönecekti olacak olan budur şimdi takımlar tamamen birbirinden ayrıldı hasanda bu durumda ister istemez kendi takımının yanında tavır almak zorunda kalıyor biraz empati yapın bende istiyorum ki sürekli turabinin karşısında olsun o çakala prim vermesin terbiyesiz herif
adamlara palyaço de sonra ne dedim ben ulan insanda haya olur be lanlı lunlu konuşuyor sürekli karşısındakilerle
hasan arada kaldı arkadaşlar takımlar birbirine cephe almış durumda o da arada kaldı sembolü kazansada finale gitse kurtulsa şunlardan adam gibi adam camoka hasan
vallahi ortalık tüyo kaynıyor. Hilmi dışında herkesi eledi bu tüyocular)) tek turabi elendi haberi çıkmadı. begüm elendi diyen tüyocu resim de paylaştı haftaya yayınlanacak bölümden. artık görüntüler sahte mi bilemiyorumYok be aga hasan birinci olup turabiyi söyler hilmide otomatikman begüm der ve begüm yol alır.
Tüyodan anlamam ama begüm kesin aday olur. Karşısına büyük ihtimalle hasan birinci olup turabi diyecek. Ya da turabi hasan diyecek ama sonuç kesin begüm olacak.vallahi ortalık tüyo kaynıyor. Hilmi dışında herkesi eledi bu tüyocular)) tek turabi elendi haberi çıkmadı. begüm elendi diyen tüyocu resim de paylaştı haftaya yayınlanacak bölümden. artık görüntüler sahte mi bilemiyorum
begüm sadece turabi birinci olursa gitme şansı varTüyodan anlamam ama begüm kesin aday olur. Karşısına büyük ihtimalle hasan birinci olup turabi diyecek. Ya da turabi hasan diyecek ama sonuç kesin begüm olacak.
Aga aynı konuşsa bile saçma konuşuyorTurabiyi sevmemizin nedeni o iste adam her yerde ayni şeyi söylüyor @papuleoo