legolas9900
Favori Üye
Tam puanlar alırken hiç tam puan aldı demiyorsunuz. Tabii ki en iyisi o. İstatistiklerden de görünüyor. Geçen Bernayı geçemez dedin ama geçti. 😉Sözde en iyi yarismaci Merve Aydin 4 kere oynayip 3 defa yenildi 😱
Bu şarkıyı kast edersen ben de çok seviyorum. Bildiğin dizi müziği. En sevdiğim.begüm aglerken arkada calan muzigi bi bulamadim ya. :/(
Montaja yetişemiyorlar artık, haftanın 6 günü yayında.Bitti de fragman cikmadi.
Oyunu burdan takip ettigim icin bilmiyorum ben.Bakarim birazdan.O kadar sembolun erimesi hic hosuma gitmesi.Bos yere Begum sisti anca.Montaja yetişemiyorlar artık, haftanın 6 günü yayında.
Geçen Merve'ye de Merva yazmıştıla.
Bu arada bugün Begüm tahtaları hep sona kadar koymadı ama kimse bir şey demedi?İzleyin, hak vereceksiniz.
Turabi Hilmi'ye karşı 1 galibiyet 1 yenilgi aldı. Hasan ve Anıl'ı yendi bir de.Turbo ne yaptı bugün @sokak sanati @Bully
Finalde Hasan ve Merve gömecek inşallah onu.
ne oldu ki aralarında ben kaçırmışım 😱duygu sahra'ya yardırdı.son cümlesine tamamen katılıyorum.@eskici @beyazsoy @ABAY_06 @sokak sanati @Bully @yiğit
Ekli dosyayı görüntüle 44845
söylemezsem olmaz programında duygu hakkında bişeyler demiş sanırım bende izlemedim.ne oldu ki aralarında ben kaçırmışım 😱
tamam sağolsöylemezsem olmaz programında duygu hakkında bişeyler demiş sanırım bende izlemedim.
Duygu sildi tweetlerini.@Billy Kane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?