Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zirve ortağı karşim naber?
İyidir seni sormalı.
Gerçi sormaya gerek yok hala göbecikleri attırıyorsundur.

Bakalım bugünkü oyunda ne yapacak Merve'n inşallah o düşüşü yüzünden finalden olmaz.

İyidir seni sormalı.
Gerçi sormaya gerek yok hala göbecikleri attırıyorsundur.

Bakalım bugünkü oyunda ne yapacak Merve'n inşallah o düşüşü yüzünden finalden olmaz.
Kutlamalar meşalelerle devam ediyor burda.
Acun'nun Merve Aydın dedıği anı 832 kere, sıralama videosunu da 496 kere izledim.

Bugünkü oyuna heyecandan bakamam.Konsey sonrası muhabbetleri izleyip kapatıcam.Bu hafta kalbim çok zorlandı.Artık bu nazik kalbim heyecanı kaldırmıyor
.Ama inşallah Merve aptallık yapıp da kaçırmaz bileti.Onca hafta topladı.Merve alamazsa Turabi veya Hilmicem alacak.

Hakan 1.olsa ben daha fazlasını yapardım ne diyeyim tebrikler. ss Neyse 2 haftadır zirve ortağıyız bu durum ilerisi için umut veriyor ama performansını iyi bir şekilde arttırması lazım 1 oyunda en fazla 1 mağlubiyeti olmalı belki o zaman 1.lik şansımız olur.

Aman kalbinden önemli değil ya takma bu kadar.

Merve'yi çok sevmem doğrudur sonuçta Hakan'la zıt taraftalar ama sembolü Turabi veya Hilmicem alacağına Merve alsın. Ünlülerden diğer finalist de Hakan olsun.

Kösem Beren olmuş..Senin bilmen lazımdı.

Herkesi paspas edicem!!!!Benden korkmak zorundalar!!! gibi laflar etmese Anıl ve Doğu'nun yanında göze batmaz zaten ama büyük konuşup sonra paspas oluyor.

Hem Galatasaray hem Merve bu hafta kalbimi çok zorladı.Beşiktaş maçındaki heyecanım yetmezmiş gibi kutlamaya hazırlanırken Fener Başakşehir'e 2 tane attı.O 5 dakikayı nasıl atlattım hatırlamıyorum.Hakeme sevgilerimi sundum sürekli.

Ünlüler olur da 2 finalist çıkarabilirse (biraz imkansız
) onlar Merve'yle Hakan olacak zaten.2 grubun liderleri de onlar ve sürekli ikisi üzerinden yürüyor olaylar.Aman savaşları bitmesin.Sonra Sahra'yla Berna gibi olur sonları.

Son düzenleme:
Bayadır dedikleri tutmasa da Bilgi sayfasının tüyosunu paylaşıyorum.İnşallah doğrudur.🙄

İçerisinde Şu Ana Kadar Oynanan Tüm Parkurlar Bulunan Sembol Oyunu'nda ;
YARI FİNALİ GEÇEN VE FİNALDE Karşılaşacak 2 İsim ;
Kızlardan ; MERVE AYDIN
Erkeklerden ; Turabi olmuştur..

Merve dususunden sonra devam ediyor ve malesef Begum öne geciyor, sonrasindada o kareli seyleri takiyorya, dilerim o son asama degildir cunku Begum bir asama önde gidiyor. Turabilerde ayakta olduguna göre sanki son asama gibi. Gerci top atmada varmis simdi gördum
Bakip görecegiz. Anil ile Bozok yarisiyor ve sonrasindada Hasan. Acaba Anil Bozoku yendimi? Serenay Begume yenilir bence. Belki onlar ikisi yarisip mervenin rakibi belli olmustur, söz ettikleri avantaj bu olabilir

Herkes birbiriyle yarisiyormus zaten

Son düzenleme:
Helal be Anıl gömdün şu Bozok'u.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...