Zirve ortağı karşim naber?Bugün de günlerden Survivor demek.![]()
Zirve ortağı karşim naber?Bugün de günlerden Survivor demek.![]()
İyidir seni sormalı.Zirve ortağı karşim naber?![]()
Kutlamalar meşalelerle devam ediyor burda.İyidir seni sormalı.Gerçi sormaya gerek yok hala göbecikleri attırıyorsundur.
Bakalım bugünkü oyunda ne yapacak Merve'n inşallah o düşüşü yüzünden finalden olmaz.![]()
Hakan 1.olsa ben daha fazlasını yapardım ne diyeyim tebrikler. ss Neyse 2 haftadır zirve ortağıyız bu durum ilerisi için umut veriyor ama performansını iyi bir şekilde arttırması lazım 1 oyunda en fazla 1 mağlubiyeti olmalı belki o zaman 1.lik şansımız olur.Kutlamalar meşalelerle devam ediyor burda.Acun'nun Merve Aydın dedıği anı 832 kere, sıralama videosunu da 496 kere izledim.
Bugünkü oyuna heyecandan bakamam.Konsey sonrası muhabbetleri izleyip kapatıcam.Bu hafta kalbim çok zorlandı.Artık bu nazik kalbim heyecanı kaldırmıyor.Ama inşallah Merve aptallık yapıp da kaçırmaz bileti.Onca hafta topladı.Merve alamazsa Turabi veya Hilmicem alacak.
Kösem Beren olmuş..Senin bilmen lazımdı.
Herkesi paspas edicem!!!!Benden korkmak zorundalar!!! gibi laflar etmese Anıl ve Doğu'nun yanında göze batmaz zaten ama büyük konuşup sonra paspas oluyor.Hakan 1.olsa ben daha fazlasını yapardım ne diyeyim tebrikler. ss Neyse 2 haftadır zirve ortağıyız bu durum ilerisi için umut veriyor ama performansını iyi bir şekilde arttırması lazım 1 oyunda en fazla 1 mağlubiyeti olmalı belki o zaman 1.lik şansımız olur.
Aman kalbinden önemli değil ya takma bu kadar.
Merve'yi çok sevmem doğrudur sonuçta Hakan'la zıt taraftalar ama sembolü Turabi veya Hilmicem alacağına Merve alsın. Ünlülerden diğer finalist de Hakan olsun.![]()
Hacı sen kimi destekliyorsun?bakalım bugün merve final oyununa çıkabilecek mi
Merve'yi bende tutuyorum.merve ve anıl![]()
mervenin en iyi arkadaşı anıl,merveyi tutupta anılı tutmamak olmazMerve'yi bende tutuyorum.Diğerini sevmedim.
![]()
Yazdık ya.@olizvel oyun başlamış sanırım.anıl oynadı mı?.
Yazdık ya.İlk oyun Anıl ve Bozok arasında oynandı Anıl kazandı.
![]()