Ben Berna'nin eleneceğini düşünmüyorum. Problem bir kız ve elenmesi bence.
Sabah çok gerçekçi bir rüya gördüm kesin Merve gidiyor bu hafta.@Billy Kane
Berna elenirse ünlüler takımı zaten battı demektir. Merve ve Berna o takımın bel kemiği, 2 kişi diğer 4 kişiyi zor taşıyorlardı. 1'i kırılsa Merve tek başına taşıyamaz o kadar takımı ve yan tarafa tepetaklak düşüverirler.hiç espri kaldırcak havamda değilim.o kız finali dibine kadar hak ediyordu. ciddi söylüyorum anıl.gitsin o kız gitmesin abi bunu gerçekten isterdim.
Gecen haftaki Turabi 1.ligi ruyan gibi olacak bu da.@ABAY_06 Yok Sero gitmez bence. Bilmiyorum ama rüyam çok gerçekti.Keşke gitse.
@Billy Kane doğru çıkarsa sen benim rüyalarıma kalırsın yine.Çok gerçekti diyorum.
Acun Sero'nun intikamı bu hafta alacak anlaşılan.
Gecen haftaki Turabi 1.ligi ruyan gibi olacak bu da.
Ruyaydi.Cok guzel bi hayaldi.Onu rüyamda görmemiştim.Tahmindi o. Siz bu hafta görün bakalım.
Ruyaydi.Cok guzel bi hayaldi.
5 degil 6. 😉De get.ss Ben bu sabah hindistan cevizi kokusu ile uyandım ve rüyamda mervenin Sero tarafından elendiğini gördüm.Off o 5 tane hakta çöpe gitti.Turabi alır artık ödülü.
Turabi icin kurallar esnetilince ortaya sacma sapan bir sey cikti.Tekmeler,kafalar havada ucusuyor kimseye bir sey olmuyor. Gecen yil Berna'ya net haksizik yapilmis.
5 degil 6. 😉
Ruyalar terse cikarmis.Merve yine kezoyu sepetleyecek oleyyyyyyyyyyy.
1. bizim gruptan biri olursa soyler.Malum ruzgar ne tarafa eserse orda Dogu bey.O değilde Doğu birde Sero'yu söylüyormuş.Ben dün Sero ile Doğu sarılırken öyle bir şey olacak sandım.
1. bizim gruptan biri olursa soyler.Malum ruzgar ne tarafa eserse orda Dogu bey.
Ya Merve ya Hakan.Dun magdur olmasaydi Hakan demezdim de malesef dram yapti.Serenay'in yemlerini de halk artik yemiyor.Cidden 1. kim olacak çok meraklı.Sero olmaz bence. Anıl hiç olmaz. Ben Hakan diye düşünmeye başladım... Çok mağdura oynadı dün akşam..
Aynen. Sero çok sevindi Doğu'nun almasına.Ben yine böyle bir kazık bekliyorum...
Son cümle dışında katılıyorum.Bozok'un diskalifiye edilmemesi rezillikten başka bir şey değil. Turabi tekme atar diskalifiye edilmez, Bozok kafa atar diskalifiye edilmez. Adama bir de 1 hafta oynamama ödülü verdiler. Ne güzel yorulmayacak işte oh mis.
O zaman Acun sen Berna ve Pascal'a haksızlık ettin zamanında.
Hakan inşallah 1.olur bu hafta da o terbiyesiz boz ayıya kapak yapar.
Merve'nin gerçek sms'ini görecez bakalım bu haftaSon cümle dışında katılıyorum.
Tahmin yapmıştım 1'incilik konusunda sonra vazcaydım sildim.
Son içerikte okudum birazını Merve veya Hakan birinci olur yazmıştın.Tahmin yapmıştım 1'incilik konusunda sonra vazcaydım sildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?