Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anılın kazanmadığı iyi oldu, gitsin bence bu hafta. :(

3 oyun aldı 1 oyun kaybetti final oynunu kazandı.
güzel güzel camoka coşmaya başladı kaç oyundur 3 puandan aşağı almıyor sevindim :D

bakın kaybettiği oyunlar ya kıl payıdır ya kural ihlalidir adam her oyunda iddaalı her oyunu oynuyor

yarışmanın en başarılı oyuncusu en güçlüsü Hasan'dır NET

biraz güç oyunu olsunda camoka ezingo yapsın :D

Hakan ve Berna aday olacak, Doğukan da Anılın ismini söyleyecek, umarım Merve 1. olur, aski taktirde Merveyi de Serenay topun ağzına koyacak.

Konseyden önce bol bol Hakan'ın konuşmlarını izliyoruz.:)

Hakan'a bak Hasan'a laf atıyor. @takas izle :T:

Sen oy attınmı ?
Azerbaycandan olsa atardım Vallaha, olmuyor.

Acun Almanyaya oy hakkı koyuyor, bize koymuyor. Almanlar tınlamıyor bile Survivoru, en çok biz izliyoruz. :T:

Serenay ağladı oyları artar, Hakan haksızlığa uğradı, Serenay taktiği ile acitasyon yapıyor oyları artar.

Gine uyarı Acun iyi alıştırdı uyarı uyarı nereye kadar. :D

Ya Acun bi git ya, o zaman ben de istediğime kafa atayım oh ne ala memleket. Bir kez de yapmıştı Bozok, bu sefer diskalifiye olmalıydı.

Bozok'u oynatmıyarak Acun Gönüllülere'e avantaj sağladı. :F

Ben bu oyunda kötüysem, gidip birisine kafa atayım ve oyunda oynamayım ve takınım kazansın. Oh ne ala memleket.

Bu arada geçen yokuş oyununda Turabi son oyunda Hakanı yendiğinde, Bozok gidip Hakanın önünde bağırmıştı hem de bi 10 saniye falan bağırdı. Haksızsın bozuk Bozok.

hasan kıvırıyor şimdi. hakan iyi laf soktu hasana)) hümanistim hümanistim deyip duruyor (manasını bilmese de) üstelik kafa vurma olayından sonra bozogun hakaretleri var hakana. Hasan kendisine yapıldığında nasıl puan topluyordu aynısını hakan yapınca hakan puan almasın diye hakana yükleniyor. adaletli hasan bozoga karşı çıkmalı kendi takımım diye yanlışa ses çıkarmayan dilsiz şeytandır üstelik umanistligin kitabını yapmışken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...