Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan: Turabiyi ben paspas etmek için yer arıyorum. Onu ezeceğim. Turabi benden korkacak, korkmak zorunda! (kendisi paspas oldu, ezildi, korkdu)

Bak Hakancım Turabiden nefret ediyorum, seni de sevmiyorum. Ama bu tür iddialı konuşup altından çıkamayacak şekilde boş konuşursan o adamın oylarının artmasına da yardımcı olursun. Yetmedi mi rezil oldun bu kadar? Her cumartesi ezeceğim diyip ezilip geliyorsun. İnsaf.

Bir kere de ezmeye çalışacağım de anlayayım.

Bu Hakan ne diyor gine Merve'de ayrı bir konuşma yapıyor disko diyor :)))

@olizvel hani Turabi ler kazandiktan sonra bir hareket planladılar ya. Hasan o galibiyet sevinci hazırlanırken Merve'ye yarın Size surprizimiz var dedi. Merve kaybettikten sonra bizle dalga geçer gibi o hareti yapıyor birde bana kardeşim falan diyor dedi.:D
Tartıştılar işte öyle uzun uzun..

@Yiğitt peki Boz ceza alacak mı.(b)

Hakan yine boş konuşuyor, yine boş. Sen kim lider olmak kim? Seni tınlayan 1 kişi bile yok o adada. Ne liderliği?

Bu arada Hakan 13. hafta değişimi :A

CFofeqBWEAIEjbu.jpg

Kafa Attı Bozok meşhur sahne geldi bakalım ne diyecek Acun

dün Fragman sonrası tahmin ettiğim gibi hakan durduk yere bozogun yanına giderek adamın adrenalini en yüksek olduğu yerde kışkırtti bozokta oyun sonrası en çok gaza gelen kişi. sonuç

hasanin o bulmacayı çözene kadar survivor biter)))

anıl ünlülere büyük zarar verdi o oyunlara girdiğinden bu yana ünlüler çok zor oyun alıyor

Bozok'un oyundan cikmasi gonullulerin isine yaradi.Kime ceza bu anlamadim.

Anıl cidden çok kötü Gönüllüler için garanti puan Anıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...