Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turabi kaç kez yaptı bozok bir kez yapınca atmaz. müsabaka sırasında sürtüşmede sorun olmaz. adaya tarsirsalar kovulurlar

Elenmesi lazım eğer serbest ise hasan da turabiye kafa atsın

Fragmanı bir daha izledim de Bozok resmen bilerek Hakan'ın üzerine yürüyor ve kafa atıyor. Bunun herhangi bir izahı olamaz kesinlikle diskalifiye edilmesi lazım.

@Bully tabi ki aga Camoka nın onu pelt etmesini çok isterim ama yapmaz çok efendim adam

Hakan bizimkilerle Serenay'i cekistiriyo asfghjks

Turabi'de güç mü var ki Hakan'ı dövecek dövüşçü bile sayılmaz şişme bir balon sadece Hakan 10 saniyede denize döktü onu minder oyununda.

Stripçizci dövüşçü de ilk duyuyorum ben.

Bozok napmis öyle. Ama görüntüde gördüğüm kadari ile üzerine yürüyor ve çekip giderken kafa atmış gibi oluyor. Acun abartılı bir fragman hazırladı bence ve sadece uyarı ile geçiştirecek.

Turabi iyi ki striptiz yapmış.
Yoksa bugün gömülmeleri nasıl savunacaklardı burada.

Vay vay vay Turbo Taylandda haftada 4 .AÇA çıktığını ve hepsini dövüp lakabının Tiger Türabı olduğunu unutanlar var
Minder oyunu kondisyona bağlı birbirini tahtayla iytirme oyununda Turbo 20 saniye bile kalamdan ittirdi.Ağırlık oyununda 190 kg taşıdı

Hakan patatesi Türbinin suratına birşey diyemiyor be.Bozok helal olsun keşke suratına da caksaydin.Hakan beter ol patateeeesssss

Turbo ünlülerin izdirabi oldu be hepsini gomuyor.Patatrsi göme gome bir hal oldu

Patatesssssssss

Daha sembolu kimin aldigi kesinlesmemis.Dogu fesatlanmaya basladi.

Yeminle ben yazdiktan sonra Dogu fesatlik degil dedi ahahahahahahah

Kaplan şekilli kurabiyeler var güzel köşede satıyorlar.
Tiger Kurabiye diyorlar.

Merve en cok sembolu olan isim olduuuuuuuuuuuuuu.
YASASIIIIIIIIIIIINNNNNNNN

Acun basta en cok sembolu olan Kibris'a gidecek demisti.O kurali degistirmeseydi Merve simdi finaldeydi.Ulan Acun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...