Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sen hasan'ı nasıl efendi saygılı diye destekliyorsan bende anıl'ı o yüzden destekliyorum.

dizilere gelince. bütün dizilerin ergen kitlesi vardır senin izledigin dizilerinde mesela.

sen hasan'ı nasıl efendi saygılı diye destekliyorsan bende anıl'ı o yüzden destekliyorum.

dizilere gelince. bütün dizilerin ergen kitlesi vardır senin izledigin dizilerinde mesela.
ergenler destekliyor onu yalnız

ama bütün ergen destekli dizilerde sen varsın onu diyorum işte
bi de her iki kelimede bir nokta falan koyulmaz aga bu tarzın yapmacık geliyor bana söylemeden geçemiyorum

ergenler destekliyor onu yalnız

ama bütün ergen destekli dizilerde sen varsın onu diyorum işte
bi de her iki kelimede bir nokta falan koyulmaz aga bu tarzın yapmacık geliyor bana söylemeden geçemiyorum

tipine göre destekleyenler ergendir. ben tipine göre desteklemediğim için üstüme alınmıyorum.
bazı alakasız yerlerde nokta koyduğum oluyor mobilden giriyorum hızlı yazmamla alakalı bi durum.

@ABAY_06 aga 3 olur mu bilememde 2 hafta üst üste kesin kaybedecek ünlüler acunun degisik planlari var aga bakalim ne cikacak izleyip görücez

@Maskeli Fedai abartma sende takimi sirtlayan hilmicem

@Yav he he her seyi turabiye baglama asıl hilmicem olmayinca kaybediyorlar

Acun bu ünlülerden birini öldürecek her halde.
Son 2 yılın intikamını alıyor ünlülerden.

@Maskeli Fedai o oyunlarda turabi oynasaydi da kaybetceklerdi diyorum sana her seyi turabiye baglama sanki turabinin oldugu her oyunu kazaniyorlar bu arada sen hilmicemi mi kıskaniyorsun yoksa

Kızlardan birisi karşıya geçerse eğer eşitlik söz konusu olursa kesinlikle Bernayı alırlar. Kurabiye deli mi, zaten 1. olamıyor bir de Serenayı alıp iyice 1. likten uzaklaştıracak mı kendisini?
Onun kafasında tilkiler şimdi disco partizani yapıyordur.

Dokunulmazlığı ünlüler kaybederse ve dönek Doğu elenirse,Serenay karşı takıma geçer.Çünkü Merve-Anıl-Berna 3 kişi Serenay'ı yazarlar.Gönülülerden de Turabi tayfası 3 kişi olduğundan Hasan ünlülere geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...