turabi 3 de 0 yapmış dünBizim açımızdan iyi oldu ama çok iyi olabilirdi.@ABAY_06
camoka da 3 oyun almış daha ne yapsın adam sırtlıyor takımı
turabi 3 de 0 yapmış dünBizim açımızdan iyi oldu ama çok iyi olabilirdi.@ABAY_06
farketmez sonuçta düşmanıydı ama o ve yancılarını yerle yeksan edecek camoka hasan
fazla ergen dizisi izlemenin zararlarıdikkat ediyorum nerde ergen tayfanın ilgisini çekecek bişey var billy kane orda temsilcileri gibi
ergenler destekliyor onu yalnızsen hasan'ı nasıl efendi saygılı diye destekliyorsan bende anıl'ı o yüzden destekliyorum.
dizilere gelince. bütün dizilerin ergen kitlesi vardır senin izledigin dizilerinde mesela.
ergenler destekliyor onu yalnız
ama bütün ergen destekli dizilerde sen varsın onu diyorum iştebi de her iki kelimede bir nokta falan koyulmaz aga bu tarzın yapmacık geliyor bana söylemeden geçemiyorum
Aga yapma Allah aşkına Turabi takımı sırtkıyor o oynamayınca ünlüler otomotikmen 3-0 önde başlıyorturabi 3 de 0 yapmış dün
camoka da 3 oyun almış daha ne yapsın adam sırtlıyor takımı
Aynen ya, geçen yıllar ne çektik ödül kazanamıyoruz diye.Acun bu ünlülerden birini öldürecek her halde.Son 2 yılın intikamını alıyor ünlülerden.
Ünlüler kaybederse doğu yolcu olur.dokunulmazlığı ünlüler kaybederse ve erkek elenirse; ünlüler'den 1 kız gönüllüler'den 1 erkek karşı takıma geçecekmişş..
@sokak sanati @beyazsoy @sürgünüm @ABAY_06 @eskici @Bully @Maskeli Fedai
erkek doğu elenecek berna karşıya geçecek)))dokunulmazlığı ünlüler kaybederse ve erkek elenirse; ünlüler'den 1 kız gönüllüler'den 1 erkek karşı takıma geçecekmişş..
@sokak sanati @beyazsoy @sürgünüm @ABAY_06 @eskici @Bully @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?