Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farketmez sonuçta düşmanıydı ama o ve yancılarını yerle yeksan edecek camoka hasan :D

fazla ergen dizisi izlemenin zararları :D dikkat ediyorum nerde ergen tayfanın ilgisini çekecek bişey var billy kane orda temsilcileri gibi :D

sen hasan'ı nasıl efendi saygılı diye destekliyorsan bende anıl'ı o yüzden destekliyorum. :D

dizilere gelince. bütün dizilerin ergen kitlesi vardır senin izledigin dizilerinde mesela. :D

sen hasan'ı nasıl efendi saygılı diye destekliyorsan bende anıl'ı o yüzden destekliyorum. :D

dizilere gelince. bütün dizilerin ergen kitlesi vardır senin izledigin dizilerinde mesela. :D
ergenler destekliyor onu yalnız :D
ama bütün ergen destekli dizilerde sen varsın onu diyorum işte :D bi de her iki kelimede bir nokta falan koyulmaz aga bu tarzın yapmacık geliyor bana söylemeden geçemiyorum

ergenler destekliyor onu yalnız :D
ama bütün ergen destekli dizilerde sen varsın onu diyorum işte :D bi de her iki kelimede bir nokta falan koyulmaz aga bu tarzın yapmacık geliyor bana söylemeden geçemiyorum

tipine göre destekleyenler ergendir. ben tipine göre desteklemediğim için üstüme alınmıyorum.:D bazı alakasız yerlerde nokta koyduğum oluyor mobilden giriyorum hızlı yazmamla alakalı bi durum. :D

@ABAY_06 aga 3 olur mu bilememde 2 hafta üst üste kesin kaybedecek ünlüler acunun degisik planlari var aga bakalim ne cikacak izleyip görücez :D

@Maskeli Fedai abartma sende takimi sirtlayan hilmicem :F

@Yav he he her seyi turabiye baglama asıl hilmicem olmayinca kaybediyorlar :D

Acun bu ünlülerden birini öldürecek her halde.:F Son 2 yılın intikamını alıyor ünlülerden. :F

@Maskeli Fedai o oyunlarda turabi oynasaydi da kaybetceklerdi diyorum sana her seyi turabiye baglama sanki turabinin oldugu her oyunu kazaniyorlar bu arada sen hilmicemi mi kıskaniyorsun yoksa :F

Kızlardan birisi karşıya geçerse eğer eşitlik söz konusu olursa kesinlikle Bernayı alırlar. Kurabiye deli mi, zaten 1. olamıyor bir de Serenayı alıp iyice 1. likten uzaklaştıracak mı kendisini? :D Onun kafasında tilkiler şimdi disco partizani yapıyordur. :D

Dokunulmazlığı ünlüler kaybederse ve dönek Doğu elenirse,Serenay karşı takıma geçer.Çünkü Merve-Anıl-Berna 3 kişi Serenay'ı yazarlar.Gönülülerden de Turabi tayfası 3 kişi olduğundan Hasan ünlülere geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...