psikolojinin bir parçası rüya. ilgi alanım psikoloji, gördüğün rüya varsa itinayla yorumlanır@beyazsoy şimdide rüyalarımı yorumluyon)))
@beyazsoy la ruya tabirleri.hayırdır inşallah..
acunun haksızlık yaptığını düşünüyorsun bu düşünce bilinç altına yansiyip başka bir görüntüyle rüyanda ortaya çıkmış.
Ben ikisinden birinin kazanmasini isterim Merve'nin sansi bakimindan ama zor bunlarla.@olizvel Doğu yada Hakan'dan biri kesin oynayamayacak o net artık. Haftaya yine Turabi kazanır bence.Bayramı biz yaşayacağız.
işte böyle tepki vericeniz düşündüğüm için anlatmak istemedim ama olizvel anlatınca cesaretlendim.
rüya tabirleri ile yorumlarını katılıyorsun))) bu alfred adlerin ekolünün yorumu bilimsel ağırlığı var.@beyazsoy flash tv de Rüyam hayrolsun vardı Okan medya arkasında gösteriyodu sen yorumlayınca o aklıma geldi)))
Hakan'ın tehditlerinden korkan var mı?
http://www.acunn.com/video/survivor/survivor-all-star-58-bolum-tanitim/401371
Evet.Hakan Turabi'yi ben pas pas yapicam benden korksun.Korkmak zorunda diyo.fragman mı çıktı? 😱 mobilim anlaşılmıyorda.
farketmez sonuçta düşmanıydı ama o ve yancılarını yerle yeksan edecek camoka hasan@takas Turabi ile Sahra'nin arası duzelmisti. Hatta ilk adımı Turabi attı ve gayet iyi anlasiyorlardi Son günlerde.Düzenli izlemedim için bilmiyorsun demekki.
fazla ergen dizisi izlemenin zararlarıbende gördüğüm rüyayı anlatmak isterim.ben çok düşündüğüm şeyleri ya da kafama taktığım bir şeyi rüyamda görüyorum genelde. bilinç altın kuvvetli diyorlar hep.geçenlerde gönüllülerin kişisel dokunulmazlık oyununu ünlülerinde kaybettiklerinde oynamasını istemiştim yani öyle düşündüm berna'nın almasını falan ve rüyamda da gördüm. anıl'la finalde ikisi kalmıştı ve anıl centilmenlik yapıp bilerek bırakmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?