ondanmi dun yemek yiyecegini yazmadin. en son menün baliktiÖdülü biz kazanalım n'olur. Merve'min dünkü ağlamasından sonra boğazımdan yemek geçmedi.
secim yapilmistir ve bernayi secmistir gönullulerünlüler nasıl taktik yapıyor helal olsun. bernayi niye oyuna soktunuz bire dingiller ordaki top oyununa berna alışana kadar siz oyun kaybedeceksiniz
İyi yakalamışsın.ondanmi dun yemek yiyecegini yazmadin. en son menün balikti
Guzel. Bir erkegin mutfak becerisinin olmasi iyidirİyi yakalamışsın.Yemek yapmak benim için terapi gibi birşey. Sanırım bunu bana kazandıran şey zamanında anneme çok bakmak biraz da malzemeleri tanıyıp neyin neyle iyi gideceğini çıkarabilmek.
Dün Merve'nin o halini izleyince hiçbir şey yapmadım.
Senden daha iyi yaptığım kesindir.Guzel. Bir erkegin mutfak becerisinin olmasi iyidir
ha ha haSenden daha iyi yaptığım kesindir.Bi gün neler yapabiliyorsun konuşalım üzerine, bir kaç tarif verebilirim sana.
Elimden gelmiyor demiyor da.ha ha haondan suphem yok. Anneden uzakta gurbette buyudum bide ustune hep ya okul ya is olunca gayet dogal
Elimden gelmiyor demiyor da.
Sen yine de bir şeyler yapmayı öğren, erkek milletini aç bırakmaya gelmez. Seni alan 2 günde kapının önüne koyar.ben avrupai yemeklerde daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?