Kaynak falan boş işler bence. Hepsi yatutarsa diya atıyor. %50 şans var nasılsa. Belli olmaz.
Dün Anıl da Merveye sevgilim falan dedi, ben şok.![]()
ben orayı kacırdım merve bişey dedi mi?
Kaynak falan boş işler bence. Hepsi yatutarsa diya atıyor. %50 şans var nasılsa. Belli olmaz.
acun istese bulur bak küp dikme oyunu icad etti gönüllüler nakavlt)))Düşünüyodur acaba hangi oynu koysamda Ünlüler alsa diye bulur ellbet.![]()
sevgilim lafına ilkokul çocukları gibi niye taktınız. sevgili cümlesi illa aşk olunca kullanılmaz. sevdiğin kişi şeye sevgilim dersin. anne çocuğuna, iyi yakın arkadaş birbirine der. merve hiç anılla aşık olabilir mi ya))) anil daha çocuk merve ne yapsın onu))Kaynak falan boş işler bence. Hepsi yatutarsa diya atıyor. %50 şans var nasılsa. Belli olmaz.
Tmm aşkm sinirlenme dedi .ben orayı kacırdım merve bişey dedi mi?![]()
Reklamda değil şu an.
![]()
Başlayacak şimdi ödül oyunu.oyun başlayınca giriyor genelde onda haber verirsin ona göre yetişmeye çalışıcam.![]()
Senin Hilmi aldı birinci oyunu.yapma.![]()
Senin Hilmi aldı birinci oyunu.yapma.![]()
en iyisi anlat sen zahmet olmazsaSenin Hilmi aldı birinci oyunu.
Merve'm 1-1 yaptı.en iyisi anlat sen zahmet olmazsa![]()
pismistir artik o. aglamalar azalir.vicdansız acun top oyunu nedir. Doğukan nasıl kazansın)))) yine merve ağlayacak işin yoksa yarım saat onu izle)))
yok onun içinde n değil geçen oyunda sinir krizi geçirdi ya onun için)))Tuyoya göre kazanan belli.
Tanitimi sesli izlememistim. eger Sahra Bernaya gelip sarilacaktim diyorsa ozaman bu ödul sonrasindaki aglamayi demek istemistir.
Unlulerinde beceriksizligi göz önunde olursa bakalim