Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu hafta belki birinci olmayabilir ama sonra yine alir eline.Yaptığı hareket çok saygısızcaydı Allah büyük Hasan 1 olurda gününü görür yancılarıyla beraber.
Bilmiyorum valla umarım olurda şunlara gönünü gösterir.Begumun Bozok yazacagi belliydi zaten niye acaba baskasinimi yazdi diye dusunuyorsunuzki. Sahra yada Hasan yazacak degilya.
Bozoka gelince, buda onlarin bir stradejisi galiba. Gecen sefer Nadya dokunulmaz olunca onun söyleyecegi garanti oldugu icin Hasani kendisine rakip istedi, özlemi yolladi. Bu kezde Hilmicem dokunulmaz olunca yine kendisini Hasanla aday cikartti ve oldukcada rahat. Smsime guveniyorum alirim diyor. Bukez cok guvenmesin bence
Bu hafta belki birinci olmayabilir ama sonra yine alir eline.
Ne balığı gece gece15 dakika saf gibi reklamın bitmesini bekledim. Daha bu saatde balık yapacağım.
olabilir turabi uyanıklık yapıp hasana oylama sonrası yüklendi)))
Alabalık almıştım bugün eve gelirken onu hazırlayacağım. Gece burdayım yine. Forumu en son ben kapatıyorum.Ne balığı gece gece))
Kapanışı beraber yaparız belki.Alabalık almıştım bugün eve gelirken onu hazırlayacağım. Gece burdayım yine. Forumu en son ben kapatıyorum.
Gönüllüler'i yaklaşmaya çalıştırdı ama beceremedi.acun kurallarıyla inanılmaz saçma bi hale dönüştürüyor yarışmayı bugünkü oyunda sayamadım hakanla hilmicem kaç kez oynadılar bu ne saçmalık yav
hakanda nasıl yarışıyor merak ediyorum ulan oyununa bakacağına rakibine bakıyor sürekli ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil
herkes herkesle oynamadıkça zevki çıkmayacak survivorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?