Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzatmak istemiyorum.
Buraya en çok mesaj yazan kişi ben olmak istemiyorum.

Bir daha ikili diyaloğa falan girmem seninle bu aralar çenen çok düştü zaten susmak bilmiyon.

Bakalım ya kısmet olursa olur potansiyel var biraz daha oyunlarda iyi olursa belli olmaz bu işler Nouma iyi yapmış bayrağı atmakla sen tombala çekmediğine dua et

Tombala çekmek ne bee.
O nasıl bir oyundu.

Doğukan'da potansiyel var ama sempatik çok değil. Biraz sempatiklikte lazım. Hani ekibe reislik yapıyor dicem oda yok. Yani sıradan.

Aynen çok doğru tespitler yapmışsın Kaan'ım denge ve atışlarınıda düzeltirse sıkıntı kalmaz ama dün şaşırttı beni atış konusunda fena değildi bence gayet iyi attı

Tombala çekmek ne bee.
O nasıl bir oyundu.

Doğukan'da potansiyel var ama sempatik çok değil. Biraz sempatiklikte lazım. Hani ekibe reislik yapıyor dicem oda yok. Yani sıradan.
La olum ne sempatikliği ne reisliği adam yarışmaya gelmiş sen neden bahsediyon hey allahım ya

Uzatmak istemiyorum.
Buraya en çok mesaj yazan kişi ben olmak istemiyorum.

Bir daha ikili diyaloğa falan girmem seninle bu aralar çenen çok düştü zaten susmak bilmiyon.

Hiç fan hareketlerine yakışır tavırlar değil.
1 yıl boyunca SUrvivor gelsin coşacam diyordun şimdi çok konuşmak istemiyorum diyorsun.

Ben o zaman taşlamalarıma devam ediyorum.

İkili diyaloga girmemen en fazla 2 gün sürer. Çok fena kışkırtacağım çünkü.
Turabi kazanmaıyor bari buradan intikam alayım.
Çenem konusudna ben de bilmiyorum. Az konuşuyorum sanıyordum ama çok geliyor mesaj sayısı.
Her halde kaliteninde etkisi var.

Yarışmaya gelmişte adam oyda toplamalı. Sıradan bir yarışmacı gibi davranıyor. Mesela Nihat Altınkaya mıydı neydi o ekibin başkanı gibi duruyordu 1. oldu. Doğukan'da ekibin başkanı gibi dursa yönetse göz önünde olur ama sıradan bir yarışmacı gibi.

1 yıl boyunca Survivor gelsin coşacam demedim aksine Survivor konusuna az mesaj yazmayaca çalışacam dedim ama mümkün görünmüyor pek.

Survivor süresince seni engellesem mi acaba o kışkırtıcı mesajlarını görmemiş olurum böylelikle daha az mesaj yazarım konuya.

Hatta @Maskeli Fedai'yi de engelleyeyim iyi olur.

@Yiğitt 'ciğim anlatamıyorum galiba. Sen Turabi'yi desteklemezsen buradaki nülü fanları ile ortak noktan olur ve göllüler kaybettikçe Duygu iyi yarıştı demekle yetinirsin. Tüm gönüllüelr bizim ciğerimiz.

Mesela ben Hiç diyormuyum Sahra domuzu diye demiyorum çünkü o beni desteklediğime puan kazandırıyor. Ekibi destekleyelim.
Yoksa bölüm börçük oluruz Bully ve eskiciye gün doğar.
Aslında @eskici de bizi desteklemeli.

Ben arada Duygu'yu destekliyorum mesela.
Sizde Turabi'ye katlanın.

@Yiğitt bro nerdesin ya adamı dellendiriyosun cevap vermiyosun sen tüyo bulurdun ne oldu sana formdan düşme var

Sen engellesende ben engel atamıyorum.
Adil değil sakın yapma.
Çok güzel mesajlar atıcam ben daha emeğe saygı yani.

Yooo Survivor gelsin coşucam dedin hatta en son Sürgünüm'ün kulüp konusunda demiştin.

Sen engellesende ben engel atamıyorum.
Adil değil sakın yapma.
Çok güzel mesajlar atıcam ben daha emeğe saygı yani.

Yooo Survivor gelsin coşucam dedin hatta en son Sürgünüm'ün kulüp konusunda demiştin.
Bakacaz artık.

Ortalama 200 mesaj civarı yazar oldum haftada eskiye göre baya kötü, Survivor'la o ortalamayı yükseltmeyi amaçlamış olabilirim ama geçen seneki kadar yazmak istemiyorum.

O değil de şimdiden coştuk zaten, sonra adımız post kasıcıya çıkıyor.

@Bully sen gelmesende zaten Hakan destekcisi çok sabah olivel, hachiko, şimdi sen birazdan Ozgur2113 .
Hepsine gücüm yeter benim.

Tek Hakan'da değil. Merve Aydın'a da savaş açtım.

@yigit_00 adamım gönüllüleri destekliyoruz bak. Sadece Hilmicem kazanınca sevinmek yok. Duygu kazanınca da sevinelim ve ünlü destekçilerini kudurtalım.
Sonuçta hilmide kazanmış oalcak Duygu, Sahra kazanınca.

Bu arada @maskali fedai artık öyle Gönüllüler arasında ki olayları çok göz önünde tartışmayalım savunalım.
Hep ünlü destekçilerine saldıralım.

@KayıpSehir erken kaybettin zaten seni.
UmarımAdalar birleşince yine aynı duruma düşmezsin.
Dİkkatli bakarsa Sero Turabi'yi hep severek bakıyor.

Öyle yapıyoruz tabii ki No problem

Elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadi.
İki dedikodu yapıyoruz şurada kaçma şimdi. Tüm gönüllü destekçilerini sana karşı kışkırtıyorum zaten.
Hakan'ı desteklemeycekler artık.

Bana dayanabileceğini sanmıyorum. Bu hafta 500 olur. Hatta bir baksana konuya kim kaç mesaj yazmış.

Öyle yapıyoruz tabii ki No problem

Canımsın.
özldende kulis kuralım bu sezon Turabi'ye ve gönüllülere savaş açana camonnnnnn.
@Yiğitt görüyorsun Hilmi Cem ve TurABİ destekçileri Duygu için problem yok dedi.
@eskici

@Yiğitt Duygu'ya karşı cephe aldırma bana.
Mahfolursunuz bak.
O çazgırı desteklediğine.
Hemen silme şansı veriyorum sana.

Bölümü izledim, fragmanı izledim, buraları okudum ve tek bir şey anladım, o da saygısı Turabi.

Bir insan bu kadar mı itici, seviyesiz, kameralara oynayan olabilir? Hakan'a yaptığı saygısızlık da cabası. Seni gömeceğim ve hep sevineceğim ne demek sayıgısız adam. Neyse ki Hakan her zamanki gibi efendiliği ve saygısıyla cevabını veriyor. Bir de bunlar Acun'un önünde oluyor. Acun 2 senedir Turabi'nin her yaptığına sustu umarım bu sefer gözünün önünde olanları fark eder.

Hakan bu yarışmanın en başarılı isimlerinde ilk 3'e girer.Tersini söyleyen de oyunları izlesin anlar.

Demek gönüllüleri satıyorsun zaten hiç yakışmıyordu Gönüllülere Duygu. Iyyy cıngarınızıda alın gidin ötede yaşayın.
Umarım yine evini ayırır. @Yiğitt

Bu Begüm'e acıyorum. Duygu'ya katlanmak zorunda kalıyor.
@yigit_00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...