- Reaksiyon puanı
- 38,273
- Puanı
- 1,061
@Cengo Ahmet'i tutuyordu belki o demiş olabilir Hırbo ne yapıyorsa yapsın artık pek takmıyorumBu arada dünki havuz oynundan niye kaçtı onu anlamadım hırbo
![]()
Siz Taner e hemen laf atmayın.Kazanmasının üstünden 8 sene geçti.Tabi guç kaybedecek ama hızı bence iyidir.Ayrıca Turabi onu yazmaz yanılıyor muyum @sokak sanati
Smille ona bir cevap verdim kaçmasınaSmiley bile Turabi kokuyor.Adam her şeyiyle tesir altına lamış.
Kaçmadı Havuz oyunlarında iyi değildi ama yinede şansını denede olmayınca hasan'a verdi. Yüzmeyi beceremiyor zaten kısa boylu oluşuda dezaavantaj yani yapacağı çokda oalğan üstü bir şe yoktu.![]()
Doğukan benim de ikinci adamım aga.Bu arada benim favorilerim Doğukan Manço ve Nouma @sokak sanati @Bully
Smille ona bir cevap verdim kaçmasınaŞurda hata var mantıklı düşünürsek e madem Turabi hazvuzda iyi değil niye oynatıyorsunuz be kardeşim Hasan varken![]()
![]()
Aynen Kaan'ım benim birinci adayım Doğukan süper yarışıyor dün havuzlu oyunda Himicem'i nası mahvetti gördünmüDoğukan benim de ikinci adamım aga.
Pascal'ı da severim hem sempatik hem iyi yarışıyor.![]()
Ok yav he he anlamındaydı aslında.Turabi yap deyince yapıyor. Pek başarısız olacağım diye düşünmüyor elinden geleni yapmaya çalışıyor işte beybisi.Neyse Tİçim şişti sizin dedikodunuzdan.
@Bully ama ben bu 'ok.' kabullenmiş sayarım.Hakan neymiş Survivor olacak biri değilmiş. hakan neymiş Kulisciymiş. Hakan zaten oyuncu.
Bunları kabul ettin artık.
Hakan - Turabi finali olmaz bence. Ben Turabi'yi bile zor görüyorum Finalde Hakan'ın hiç işi olmaz. Geçen sezon gibi olur. Sezon biterken gönderiri Acun.![]()
Havuz oyunları Doğukan'dan sorulur zaten Akın'ım parkurlarda da çok hızlı sadece denge ve atışlarda sıkıntısı var biraz onları da idare ederse sıkıntı kalmaz.Aynen Kaan'ım benim birinci adayım Doğukan süper yarışıyor dün havuzlu oyunda Himicem'i nası mahvetti gördünmü
Birde untulmaz bir performansı daha var aga hatırlarmısın direğe sarılıp en çok kalan ödül alıyodu ya 2 saat'in üstünde durmuştu hatta penyesini bile çıkarmıştı orda müthiş
Bakalım ya kısmet olursa olur potansiyel var biraz daha oyunlarda iyi olursa belli olmaz bu işler Nouma iyi yapmış bayrağı atmakla sen tombala çekmediğine dua et@ABAY_06 Doğukan'ın hiç gideri yok. Sonuçta Hilmicem'e finalde yarıyarıya yenilmiş biri. Bence boş sevda o.Pascal banada sempatik geliyor ama Gönüllü bayrağını attı dün sinir etti beni.
Yoksa iyi gibi.
![]()
@sokak sanati Turabi Duygu'ma laf ediyor gözümden düştü.Hilmi Cem'de aynı şekilde. Sen Duyguyu destekle.
@Bully Hakan'ı sevdim brn hem Duygu Hakan'ı seviyor sen niye düşmansn.En iyiyi karşıya yolladık dedi.
@ABAY_06 yok valla.![]()