Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Cengo Ahmet'i tutuyordu belki o demiş olabilir Hırbo ne yapıyorsa yapsın artık pek takmıyorum
Bu arada dünki havuz oynundan niye kaçtı onu anlamadım hırbo

Smiley bile Turabi kokuyor.
Adam her şeyiyle tesir altına lamış.

Kaçmadı Havuz oyunlarında iyi değildi ama yinede şansını denede olmayınca hasan'a verdi. Yüzmeyi beceremiyor zaten kısa boylu oluşuda dezaavantaj yani yapacağı çokda oalğan üstü bir şe yoktu.

Siz Taner e hemen laf atmayın.Kazanmasının üstünden 8 sene geçti.Tabi guç kaybedecek ama hızı bence iyidir.Ayrıca Turabi onu yazmaz yanılıyor muyum @sokak sanati

Seneyle ne ilgisi var laa.
Adam çalışsaymış bak Hilmi'ye Sahra'ya Hasan'a çalışmış. Hız konusunda anca çenesi iyi.
Çok hızlı konuşuyor onun dışında şansa bala 1. olmuş biri gibi duruyor.

Smille ona bir cevap verdim kaçmasına
Şurda hata var mantıklı düşünürsek e madem Turabi hazvuzda iyi değil niye oynatıyorsunuz be kardeşim Hasan varken

Smille ona bir cevap verdim kaçmasına
Şurda hata var mantıklı düşünürsek e madem Turabi hazvuzda iyi değil niye oynatıyorsunuz be kardeşim Hasan varken

Turabi yap deyince yapıyor. Pek başarısız olacağım diye düşünmüyor elinden geleni yapmaya çalışıyor işte beybisi.
Neyse Tİçim şişti sizin dedikodunuzdan.

@Bully ama ben bu 'ok.' kabullenmiş sayarım.
Hakan neymiş Survivor olacak biri değilmiş. hakan neymiş Kulisciymiş. Hakan zaten oyuncu.
Bunları kabul ettin artık.

Hakan - Turabi finali olmaz bence. Ben Turabi'yi bile zor görüyorum Finalde Hakan'ın hiç işi olmaz. Geçen sezon gibi olur. Sezon biterken gönderiri Acun.

@ABAY_06 Doğukan'ın hiç gideri yok. Sonuçta Hilmicem'e finalde yarıyarıya yenilmiş biri. Bence boş sevda o.
Pascal banada sempatik geliyor ama Gönüllü bayrağını attı dün sinir etti beni.
Yoksa iyi gibi.

Doğukan benim de ikinci adamım aga.

Pascal'ı da severim hem sempatik hem iyi yarışıyor.
Aynen Kaan'ım benim birinci adayım Doğukan süper yarışıyor dün havuzlu oyunda Himicem'i nası mahvetti gördünmü

Birde untulmaz bir performansı daha var aga hatırlarmısın direğe sarılıp en çok kalan ödül alıyodu ya 2 saat'in üstünde durmuştu hatta penyesini bile çıkarmıştı orda müthiş

Ok yav he he anlamındaydı aslında.
He canım ondan.

Oyuncunun hası senin Turabi'dir kameralara onun kadar oynayan biri var mı
Şov yapıyor sürekli.

@Yiğitt şu ünlülerin destekçileri ile yan yana gelme son tavsiyem sana beybisi.
Bence Gönüllüleri bölmeye çalışıyorlar bu içten pazarlıkçı ünlülerin destekçileri.

@sokak sanati Turabi Duygu'ma laf ediyor gözümden düştü.
Hilmi Cem'de aynı şekilde. Sen Duyguyu destekle.

@Bully Hakan'ı sevdim brn hem Duygu Hakan'ı seviyor sen niye düşmansn.
En iyiyi karşıya yolladık dedi.

@ABAY_06 yok valla.

AHMET DURSUN A LAF EDENLER DUN SON SAYIDA TURABİ Yİ GOMDU.SEN KİM UNLULERIN ERKEKLERINI GOMMEK KIM

@Bully diyecek cevabın yoksa sukut ikrardandır deyip ben haklı kabul ederim kendimi. Çünkü dediklerimin hepsinde haklıyım.
Hiç birinede itiraz etmedin. Yaw He he anlamına getiremem ben onu.

Behzat Ç der susarım.
Geçen Sezon Tolga'cığıma öyle derdiniz.
Adam oyuncu zaten derdiniz.
Ahh Tolga'ya neler çektirdiniz.

Turabi en azından kameralar karşısında show yapıyor diğerleri fısıl fısıl dedikodu, fitne ducur.

Havuz oyunları Doğukan'dan sorulur zaten Akın'ım parkurlarda da çok hızlı sadece denge ve atışlarda sıkıntısı var biraz onları da idare ederse sıkıntı kalmaz.

Hatırladım aga aynen efsaneydi.

@ABAY_06 Doğukan'ın hiç gideri yok. Sonuçta Hilmicem'e finalde yarıyarıya yenilmiş biri. Bence boş sevda o.
Pascal banada sempatik geliyor ama Gönüllü bayrağını attı dün sinir etti beni.
Yoksa iyi gibi.
Bakalım ya kısmet olursa olur potansiyel var biraz daha oyunlarda iyi olursa belli olmaz bu işler Nouma iyi yapmış bayrağı atmakla sen tombala çekmediğine dua et

Yiğit ama Duygu'da arada hakediyor. Hem sadece çok konuşuyor tarzında dedi. Öyle çok bir şey olmadı aralarında.
bence sen bizden yana gel. Ünlüler ile sevincin bile ortak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...