Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga sen ne diyorsun kim çıkar konseyde :D
Ünlülerden Merve Aydın'ın çok konuşmasını sevmesemde onu destekliyorum. Gönüllüler'den de Hasan.

O nedenle Merve kalmasında kim kalırsa kalsın. :)

Tabii senin hatrın bende çok fazla. Sen birinin ismini söylersen onu desteklerim. Ne diyorsun? :)

Ünlülerden Merve Aydın'ın çok konuşmasını sevmesemde onu destekliyorum. Gönüllüler'den de Hasan.

O nedenle Merve kalmasında kim kalırsa kalsın. :)

Tabii senin hatrın bende çok fazla. Sen birinin ismini söylersen onu desteklerim. Ne diyorsun? :)
Bende Hasan'ı destekliyorum senin gibi ama Ünlüler'de Pascal yada Sero gitsin diyorum :)

Bende Hasan'ı destekliyorum senin gibi ama Ünlüler'de Pascal yada Sero gitsin diyorum :)
Pascal'ı bir Beşiktaşlı olarak destekliyordum ama ben hakedenin kazanmasını isterim. Sırf Beşiktaşlıyım diye oyunlarda başarısız olan Pascal'ı destekleyemem. Aynı fikirdeyiz. :)

Hakan dokunulmaz olursa söyleyecegi kisi Pascal ama serenay birinci olursa Serenay Pascal der ve Hakanda sözumun arkasindayim Anil diyorum der.
hakanin dokunulmazligi varsa ve Anil birinci olursa eger Serenayi ilk aday olarak cikarmislarsa Berna der.
kisacasi pascal dokunulmazligi almazsa ve birinci Serenay olursa elenmenin en buyuk adayi

Unluler olurda kazanirsa gönullulerde giden kisi Nadya yada Bozok olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU