Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli arkadan atıp tutuyor. Kamera görünce coşuyor maşallah.

O dediklerini insanların yüzlerine karşı söylese laf etmeyecem.​
Hakan herşeyi insanların yüzüne söyler ya. Yeme bizi şimdi Kaan.

utanmasa kilo alacak 5 kilo vermiş sadece
camoka 20 kilo verdi 20 herşeyde parmağı var adamın

benim için forumda artık köleler ve efendileri var

Turbo Hakana her fırsatta giydirdi konseyde çakal dedi adam değilsin dedi @takas

Merve herkesin arkasından konuşuyor be arkadaş kimseyle kotu olduğunu belli de etmiyor dedikoducu sinsi kendisini adanın ağası sanıyor A

Ya arkadaş gerçekten at gözlüğünü çıkarın. Merve oraya kırmak istediği koşu rekorunu yazmış, Turabi niye yazıyor? Supermen mi?

T harfinin ne açıklaması var başka?

Tmm Maskeli, Merve, Anıl, Doğukan, Begümün arkasından konuşup yüzlerine gülen de bendim. Ok.

Sürekli arkadan atıp tutuyor. Kamera görünce coşuyor maşallah.

O dediklerini insanların yüzlerine karşı söylese laf etmeyecem.
Hakan herşeyi insanların yüzüne söyler ya. Yeme bizi şimdi Kaan.
Hakan kameralara konuştuklarını insanların yüzüne de söylüyor yani insanlarla tartışmalara giriyor farkındaysan. Anıl'la, Berna'yla, Pascal'la, Turabi ile tartıştı hep.

Ama Merve Aydın, Serenay ve Turabi'nin yüzüne karşı tek kelime konuşmadı hep kameralara konuşuyor. Git ne derdin varsa konuş onlarla sürekli kameralara konuşunca itici bir konuma düşüyor gözümde. İnsanlarla tartışmaktan korkuyor mu acaba?

Benim efendim yok çok şükür birileri gibi Turabiye her laf söyleyeni seven biri değilim belli karakterim var

Merve Rio yazacağina arkadan konuşmayı bırak

@Billy Kane diğerlerini anladım sa seni anlayamadım gerçekten.

Sen Anıl taraftarısın, sırf Turabi ile 2 muhabbet etti diye yelkenleri suya mı indiriyorsun? Bu adam değilmiydi Anılın arkasından konuşan?

Bu arada Merve Anıla sadece polyanna gözlüğü ile bakma Anıl ya dedi. Merve Anıla kızıyor oldu. Kızın her lafı olay oluyor forumda. Ne zaman kızdı Anıla ya Allahını seviyorsanız.

Merve adaya büyük M yazsa ego patlaması yapmış olurdu, ama kız kırmak istediği T-Shirti giyiyor. Kimseye dokunduğu yok. Adada kimsenin hakkını yemiyor.

Bernanin da arkasından konusuyor

survivorun gidişatı hiç hoşuma gitmiyor böyle devam ederse izlemem daha zaten her gün oynuyo başka işimiz gücümüz yok bütün gün survivor mı takip edecez zorla morla internetten falan anca izleyebiliyorum zaten tv den izlesem hadi neyse
bi de fragmanlara falan turabiyi koyup öne çıkarmaları soğutuyor beni

nihat doğan tek çözümdü o olsa çok daha değişik bi survivor izlerdik ulan nihat 2 gün boş konuşmayı bırakamadın be ne güzel olacaktı şu turabi murabilerin esamesi dahi okunmayacaktı

Hakan kameralara konuştuklarını insanların yüzüne de söylüyor yani insanlarla tartışmalara giriyor farkındaysan. Anıl'la, Berna'yla, Pascal'la, Turabi ile tartıştı hep.

Ama Merve Aydın, Serenay ve Turabi'nin yüzüne karşı tek kelime konuşmadı hep kameralara konuşuyor. Git ne derdin varsa konuş onlarla sürekli kameralara konuşunca itici bir konuma düşüyor gözümde. İnsanlarla tartışmaktan korkuyor mu acaba?​
Hakan da Mervenin arkasından kaç kez konuştu kameraya ama hiç tartıştı mı onunla? Hayır.

Biri ile ilgili negatif düşünüyorsan illa kavga etmen gerekmiyor. Merve yüzlerine gülüp arkalarından konuşmuyor. Mesafeli davranıyor. İlla Serenay gibi kendini yerlere mi atsın?

Serenay dokunulmazlığı yarısını kaybedince hemen başladı showlara, Hakan da Serenaydan oy toplasın diye nedense hemen savunmaya geçti.

İnsanların suratına birşey söylemez gidip arkadan konuşur Tişortune Rio Merve yazar yok seneye ülkemizde temsil edecek deyip halka oynar vs vs.Hakan bile daha iyiymiş bunlardan @Bully

Hakan adalar birleşmeden Turabi benım adamda artistik yapamaz diyodu şimdi oy toplamak için yaraniyor.

Hakan sonuna kadar Turabinin karşısındayım diyordu. Turabi iki gülse adam hemen yelkenleri yere indirecek. Karaterini ortaya koy ya. Neden hemen Turabici oldun? Sana yaptıklarını unuttun mu?

Hakan şampiyon ben olucam, bu ödülü kazanacağız söz veriyorum, Turabi ile sonuna kadar karşı karşıya olacağım dedi ama hepsi fos. Adam bir tane sözünü tutmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...