Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimsede kolye yok gonullulerde.Boyle acik verilir mi ya

oyunu şuan izliyorum da ulan pascal yuhh be ölmüş adam eski bi futbolcu anca bu kadar kötü olur

o değil adamların hiçbiri toptan çakmıyor yanıma topa vurmayı bilen birini alsam ben bile rahat yenerim bunları ah pascal ah

en iyi serenay oynuyo pascalı teke tekte yener

Son düzenleme:
Facebookta ki Turabi sayfasında bir yorum yapmış biri.İlk oylamada Hasan 74.000 oy alırken Turabi 66.000 oy almış.Yani aradaki far 1.9 bu oylamada Turabi ile Hasan arasında fark 0.9 a düşmüş.Bu da demek oluyor ki Turabiciler biraz daha oy kullansaydı 1.Turabiydi

Gördüm paylaşayım dedim @Bully @beyazsoy @Harunnn60 @china_shangai

Turabiciler kendilerini böyle tatmin ediyorlar demek.

Acun turabicileri gaza getiriyor olabilir daha çok oy kullanın diye.)) ha gayret bırakmayın diye =))) son cemaatcilerin yargı kararıyla 75 kişiyi serbest bırakma girişimi y gibi sizi içerden çıkardık çıkaracağız dayanın otmeyin gibi bir gaz))) (kimse konuyu atmayınca buraya yedireyim dedim yorumu))))

bu rakamlar doğruysa kulaninal oy 420bin civarı biri burda 260-300bin arası oy kullanılıyor demişti, hangisi doğru yada ikisi de yanlis mi

Bilmiyorum paylaşayım dedim.Bu hasan aynı cemaat gibi kedini güçlü sanıyor ama fos

Kimsede kolye yok gonullulerde.Boyle acik verilir mi ya
Büyük açık aynen

Ünlüler kaybediyorsa Serenay'ın her türlü dokunulmazlık sembolünü kazanması lazım. Hakan yazılır gibi ama eğer sembolü Hakan alırsa Serenay'ı harcarlar.

Yada Hakan sembolü alırsa Serenay yazılır. Serenay bu oylamada birinci olursa tıpkı Hasan'da olduğu gibi adaylıktan düşer. O zaman karşı gruptan iki kişiyi yazabilirler.

Bu arada akşamki bölümü yeni izledim. Ünlülerin 9 puana kadar getirmeyi başaran Serenay'a ne biçim eleştiriler yapmışlar. O olmasaydı farkla yenileceklerdi haberleri yok. Kız orada yaptığı hareketlerin açıklamasını da düzgünce yaptığı halde şov yapmaya gerek yok gibi eleştiriler yapmışlar. Anıl ve Merve bu sene çok değişti çok... Oyunda en çok gol atan Serenay ama eleştirilen kişi de Serenay.

O kadar uğraştım son sahnesini yakaladım. Ada konseyindeki süprizin bir kısmı. Ne acaba? Hadise'dir diye düşündüm ama değil sanırım. Acaba bu sene All Star'a özel kupa mı var?

Malesef dönüş olmayacakmış. Yıkıldım ve tüm hayallerim, umutlarım bitti.

bu oyunu nasıl gönüllüler almış ya ünlülere daha yatkın. şu anda da 4-0'dan 4-4'e getirdiler. sahra falan sakat. tuhaf.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...