Turabiciler kendilerini böyle tatmin ediyorlar demek.Facebookta ki Turabi sayfasında bir yorum yapmış biri.İlk oylamada Hasan 74.000 oy alırken Turabi 66.000 oy almış.Yani aradaki far 1.9 bu oylamada Turabi ile Hasan arasında fark 0.9 a düşmüş.Bu da demek oluyor ki Turabiciler biraz daha oy kullansaydı 1.Turabiydi
Gördüm paylaşayım dedim @Bully @beyazsoy @Harunnn60 @china_shangai
Aradaki fark 0.9 a inmişTurabiciler kendilerini böyle tatmin ediyorlar demek.![]()
Yav he he.
Acun turabicileri gaza getiriyor olabilir daha çok oy kullanın diye.)) ha gayret bırakmayın diye =))) son cemaatcilerin yargı kararıyla 75 kişiyi serbest bırakma girişimi y gibi sizi içerden çıkardık çıkaracağız dayanın otmeyin gibi bir gaz))) (kimse konuyu atmayınca buraya yedireyim dedim yorumu))))Facebookta ki Turabi sayfasında bir yorum yapmış biri.İlk oylamada Hasan 74.000 oy alırken Turabi 66.000 oy almış.Yani aradaki far 1.9 bu oylamada Turabi ile Hasan arasında fark 0.9 a düşmüş.Bu da demek oluyor ki Turabiciler biraz daha oy kullansaydı 1.Turabiydi
Gördüm paylaşayım dedim @Bully @beyazsoy @Harunnn60 @china_shangai
Bilmiyorum paylaşayım dedim.Bu hasan aynı cemaat gibi kedini güçlü sanıyor ama fosAcun turabicileri gaza getiriyor olabilir daha çok oy kullanın diye.)) ha gayret bırakmayın diye =))) son cemaatcilerin yargı kararıyla 75 kişiyi serbest bırakma girişimi y gibi sizi içerden çıkardık çıkaracağız dayanın otmeyin gibi bir gaz))) (kimse konuyu atmayınca buraya yedireyim dedim yorumu))))
bu rakamlar doğruysa kulaninal oy 420bin civarı biri burda 260-300bin arası oy kullanılıyor demişti, hangisi doğru yada ikisi de yanlis mi
Büyük açık aynenKimsede kolye yok gonullulerde.Boyle acik verilir mi ya![]()
son halini gördün mü seda 1.sıraya geçmiş hile var kesin bu anketteAdaya kim dönmeli anketi düzenlemişler.
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @ABAY_06 @-KADİR- @china_shangai @dosimosi @Maskeli Fedai
Hacı kaç kaç?bu oyunu nasıl gönüllüler almış ya ünlülere daha yatkın. şu anda da 4-0'dan 4-4'e getirdiler. sahra falan sakat. tuhaf.![]()