Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Acunun yaptığı bir şey yok.

Bozok taraftarları (eğer varsa) normal olarak hiss ettiler Bozokun isminin yazılacağını ve ona oy gönderdiler.

Kim nerden bilsin Özlem, Sahra ve ya Begümün hangisinin topun ağzında olacağını.

Turabi çok sinsi birisi. Planladı herşeyi. Eğer kendisi dokunulmaz olsaydı Nadya ve Bozok`un isminin hangisinin yazılacağını tahmin edemeyecekleri için oylar o kadar yükselmeyecekti.

Bu kadar sinsi birisi görülmedi. Yuh!

Kesinlikle oylamaya bundan sonra güvenmiyorum. Geçen oylamada 2. olan Özlem'in 78. olması ve her hafta sonuncu olan Bozok'un 4. olması.. Resmen insanları salak yerine koyuyorlar. Özlem'in de hakkı yendi. Gerçekten ayıp..

Hiç şaşırmadım açıkcası belliydi böyle olacağı Bozok'un gitmesini çok istememe rağmen gitmeyeceği çok açıktı kavgadan sonra dahada netleşti kalacağı

Hiç şaşırmadım açıkcası belliydi böyle olacağı Bozok'un gitmesini çok istememe rağmen gitmeyeceği çok açıktı kavgadan sonra dahada netleşti kalacağı
Twitter'dan baktım oylama sonuçlarına. Birkaç kişi oylamada Bozok'un sonuncu olduğunu söylemişlerdi. Acun, Özlem diyince bir şok oldum. Gerçekten büyük haksızlık. Yazık...

ben gerçekten birşey diyemiyorum yazık çok yazık özlem sms te zirveye oynuyoken sona düşmesi,her hafta sonda olan bozoğun ilk 4e girmesi güvenim çok düştü artık 🙁

Twitter'dan baktım oylama sonuçlarına. Birkaç kişi oylamada Bozok'un sonuncu olduğunu söylemişlerdi. Acun, Özlem diyince bir şok oldum. Gerçekten büyük haksızlık. Yazık...
Bozok artık zor gider bence biraz daha kalır orda kavga gürültüde eksik olmaz anlıyacağın

@RevaN yine saçmaliyorsun

Özlem karakter gösteremedi .Haliyle destek azaldı ona.Turabinin yanındayken hasan 1.olunca onların grubuna geçince oyları duştu

Özlem'in sms de düsmesi bence cok normal. Hasan'in gurubunda oldugu icin haliyle Sahra Begüm ve Özlem'in oylari Hasan birinci olsun diye Hasan'a kayiyor.

@RevaN yine saçmaliyorsun

Özlem karakter gösteremedi .Haliyle destek azaldı ona.Turabinin yanındayken hasan 1.olunca onların grubuna geçince oyları duştu
Bozok da bozuldu herhalde 4. sıraya yükseldi birden.

Ben Özlemin düşmesini değil, Bozokun yükselmesini izah ettim. Begümün de isminin yazılacağı hiss edildiği hafta 4. olmuştu hatırlatırım.

Gelecek hafta ismi yazılma tehlikesi olduğu için Begüm ve Sahranın oranları artacak. Hasanın da. Ama Turbi çok akıllı. Son ana kadar söylemiyor kimi söyleyeceğini. Söylerse onun oranları çok çok artıyor çünkü. Hep ters köşe yapıyor.

bide diyor ya ben içimden geldiği gibi yazıyorum plan yapmıyorum ulan çakal senin herşeyin plan sinsi herif
hasanı yazdılar ki kendileri de nadyayla 1 isim söyleyebilsinler
bi de o akdar artistlik yapıyodu sahrayı niye söyleyemedi sahra bunun en büyük düşmanı yemedi mi

sms sonuçları çok enteresan bozok hep sonuncu olan adam nasıl 4.oldu

Bozok da artist. Kafamda 2 kişi var henüz karar vermedim diyor ama ne hikmetse hep Turabilerle aynı ismi söylüyor. Ne büyük tesadüf.

Nadya dokunulmaz, herkes biliyordu Bozokun isminin yazılacağını. O yüzden oranları arttı.

Aynısı geçen sene de defalarca yaşandı. En basiti, Tolga aday olduğu hafta herkes en azından Tolga taraftarları oylamaya asıldı, ve Merve hep 1. olduğu için Serenayın ismini söyledi, Tolgayı elesin diye ama kimse tahmin etmeyeceği için Serenay elenmişti.

Eğer Bozok giderse isim yazma üstünlüğü Hasanlara geçeceği için Turabi ve Hilmicemin taraftarları da Bozoka asıldı normal olarak.

@takas ben zaten kendinim.Özlem Turabilerin yanındaydı birden Sahragille samimi oldu Sahrayla kavga etmesine rağmen.Bir o yana bir bu yana tavrını ortaya koyamadı ve gitti.Özlemi sevmiyorsun zaten çok boş konuşuyordu

Halk ne bilsin manyak Nadyanın Sahra, Begüm, Özlem, bu 3'lüden hangisini söyleyeceğini?

Kurabiye paşa emrini verdi tabii, Özlemi söyle diye. Severler ters köşe yapmayı çünkü.

Gelecek hafta da ne hikmetse hepsi aynı isimi yazacak.

Nadya geçen hafta "Sahra çok açgözlüsün, bu yüzden seni yazıyorum" demişti. Bu hafta köfte yüzünden Sahra ile kavgaya tutuştu ama ne hikmetse Sahranın açgözlü olduğunu düşünmedi.

Herkes topun ağzında Bozok var diye, oy yolladı. Bilhassa Turabi ve Hilmicem taraftarları.

Tanerin gittiği hafta kimse Hasanın 1. olacağını tahmin etmediği için oyu düşüktü. Eğer bilseydiler Tanere de oy yollayıp yükseltirdiler.

@takas ben zaten kendinim.Özlem Turabilerin yanındaydı birden Sahragille samimi oldu Sahrayla kavga etmesine rağmen.Bir o yana bir bu yana tavrını ortaya koyamadı ve gitti.Özlemi sevmiyorsun zaten çok boş konuşuyordu
özlem mi boş konuşuyordu

beyazsoy turabi sende hilmicem gibisin o ne yaparsa aynısı biraz kendin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...