Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh be! Nadya ben oynayamam diyor sonra da oynamak istedim diyor. Atış yapacağım mı diye soruyor? Hayır diyorlar yine oynamıyor, sonda da atış yapacam sandım ondan oynamadım diyor.

Hilmicem de Sahra iyi o oynasın diyor, sonra da ben karışmadım diyor.

Bunların kaç yüzü var? İzledin mi @BesaleT?

İzledim tabiki ama o kız senin benim gibi Türkçe konuşamıyor yanlış anlamış olması olası ki yanlış anladığını da belirtti zaten doğal olarak ben burada şakır şakır ingilizce konuşsam sen fazla ingilizce bilmiyorsan beni yanlış anlamanın olası olabileceği gibi.

İyi de Bozok ingilizce anlattı ona.

Kaç oyundur ezilen sizsiniz Turabicik.
Ne zaman böyle konuşsan kaybediyorsunuz.

Oha Bozok Hasan'a küfrediyor bir de üzerine yürüyor. Artist ya sanki Camoka'yı dövecek. Hasan seni çerez niyetine yer lan.

O değil de Acun bunu nasıl fragmana koymamış

Oha Bozok Hasan'a küfrediyor bir de üzerine yürüyor. Artist ya sanki Camoka'yı dövecek. Hasan seni çerez niyetine yer lan.

cidden büyük bir stratejik hata yapmış en az 1.5 reyting artardı 😀

Eleneceğini o da biliyor gitmeden artislik yapıyor. Hasan bir tane vuracak olsa yarısı boşa gider. Aklı sıra kışkırtmaya çalışmış. Helal olsun Hasan oyuna gelmemiş.

Eleneceğini o da biliyor gitmeden artislik yapıyor. Hasan bir tane vuracak olsa yarısı boşa gider. Aklı sıra kışkırtmaya çalışmış. Helal olsun Hasan oyuna gelmemiş.
Aynen Hasan müthiş bir sakinlikle cevap vermiş yancı Bozok'a. Kaale bile almamış. Bozok kim ya Hasan'ın yanında

Ama @takas'ın hoşuna gitmeyebilir Hasan'ın bu sakinliği.
Ona kalsa Hasan Turabi'yi de Bozok'u da dövsün.

Boyle yaparak Hasan'a oy kazandiriyorlar.Farkinda degiller mi? 6. sirada olan adami zirveye tasidilar hala ustune oynuyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...