Güldür Güldür Show da Survivor skeçi izleyin çok komik: http://www.showtv.com.tr/program/vi...ilginc-ada-konseyi--guldur-guldur-show/139155
@china_shangai @ABAY_06 @Harunnn60
@china_shangai @ABAY_06 @Harunnn60
ahahSerenay'in 1. oldugu hafta iflas mi ettiler?
İzledim tabiki ama o kız senin benim gibi Türkçe konuşamıyor yanlış anlamış olması olası ki yanlış anladığını da belirtti zaten doğal olarak ben burada şakır şakır ingilizce konuşsam sen fazla ingilizce bilmiyorsan beni yanlış anlamanın olası olabileceği gibi.Yuh be! Nadya ben oynayamam diyor sonra da oynamak istedim diyor. Atış yapacağım mı diye soruyor? Hayır diyorlar yine oynamıyor, sonda da atış yapacam sandım ondan oynamadım diyor.
Hilmicem de Sahra iyi o oynasın diyor, sonra da ben karışmadım diyor.
Bunların kaç yüzü var? İzledin mi @BesaleT?
İyi de Bozok ingilizce anlattı ona.İzledim tabiki ama o kız senin benim gibi Türkçe konuşamıyor yanlış anlamış olması olası ki yanlış anladığını da belirtti zaten doğal olarak ben burada şakır şakır ingilizce konuşsam sen fazla ingilizce bilmiyorsan beni yanlış anlamanın olası olabileceği gibi.![]()
cidden büyük bir stratejik hata yapmış en az 1.5 reyting artardı 😀Oha Bozok Hasan'a küfrediyor bir de üzerine yürüyor. Artist ya sanki Camoka'yı dövecek. Hasan seni çerez niyetine yer lan.
O değil de Acun bunu nasıl fragmana koymamış![]()
Eleneceğini o da biliyor gitmeden artislik yapıyor. Hasan bir tane vuracak olsa yarısı boşa gider. Aklı sıra kışkırtmaya çalışmış. Helal olsun Hasan oyuna gelmemiş.Oha Bozok Hasan'a küfrediyor bir de üzerine yürüyor. Artist ya sanki Camoka'yı dövecek. Hasan seni çerez niyetine yer lan.
O değil de Acun bunu nasıl fragmana koymamış![]()
Acun'un kafa rahat demek ki. Kavgadan prim yapmayarak da reyting alırım mesajını vermek istemiş zaar.cidden büyük bir stratejik hata yapmış en az 1.5 reyting artardı 😀
Aynen Hasan müthiş bir sakinlikle cevap vermiş yancı Bozok'a. Kaale bile almamış. Bozok kim ya Hasan'ın yanındaEleneceğini o da biliyor gitmeden artislik yapıyor. Hasan bir tane vuracak olsa yarısı boşa gider. Aklı sıra kışkırtmaya çalışmış. Helal olsun Hasan oyuna gelmemiş.