Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noldu revan konsey mi var bugün elenen belli olacak mı
adamı 9-8 de koymuşlar ne yapacaktı
hiç merak etmesinler adalar birleşince hasan ayarı verecek oyunlarda alayına

bu doğukanda enteresan adam iyi oldu mu herkesi yeniyor
hasan köşede bekleyecek adam mı saçmalığa bak adalar birleşsin artık şu saçmalıklar bitsin
Normalde Hasan ilk basta oynayip yenilseydi aninda oyuncu degisikligi yaparlardi. Bozok iki oyun kaybettikten sonra son oyunda Hasani devreye koydular

özlem orda erkekler niye karışmıyor diyor hasan da ortaya hilmicem i atıyor. sanki hilmi emir verdi sahra yı çık diye.

hasan i diyorsan yeni girdi adam 1 degisiklik haklari vardi zaten?​
Hayır Begüm de girdi kızların yerine.

noldu revan konsey mi var bugün elenen belli olacak mı
adamı 9-8 de koymuşlar ne yapacaktı
hiç merak etmesinler adalar birleşince hasan ayarı verecek oyunlarda alayına​
Konsey artık Çarşamba akşamları olacak.

Hasana izin vermediler girsin oyuna, en güçlü Doğukan ile oynadı, kaybetmesi normal.

gönüllüler yemek yemek istiyorsanız ada da gidin kendinizi yiyin. merve süpersin ya.

Merve fark atmasa gerçekten oyun gitmişdi, Turabi yetişdi çünkü.

özlem orda erkekler niye karışmıyor diyor hasan da ortaya hilmicem i atıyor. sanki hilmi emir verdi sahra yı çık diye.​
Hilmicem söyledi zaten. Sahra bugün çok iyiydi, o çıksın dedi.

acunn cidden cılkını çıkardı bu ne ya
neyse bu bölümü de yarın izlerim
belki 1-2 oyun oynamış olsa doğukanı da yenerdi oyunu görmem lazım ama camokanın her oyunda kafadan 1.tercih olması lazım niye itiraz etmiyor anlamış değilim

turabide normal oynar son oyunda rakip öndeyken super performans gösterir. bununla iki oldu bu ama pascal ve hakani kil payi yenmisti. Ben hilmicem finalde olur sandim.

hilmi sahra oynamak isteyince herkes o yarışsın deyince bende tamam dedim dedi adam kendi söylüyor inkar etmiyor

hilmi sahra oynamak isteyince herkes o yarışsın deyince bende tamam dedim dedi adam kendi söylüyor inkar etmiyor​
Ya atıyor kendisi ilk söyledi Sahra bugün iyiydi diye kulaklarımla duydum.

Zaten iyiydi Sahra. 2/2 yapmıştı. O oynamaycaktı da kim oynayacaktı?

Acuna bakın hele taraf tutuyor. Sitem edercesine ya gönüllüler niye Nadya koşmadı ya? Diye üzülecek utanmasa.

Güzel bir oyundu ünlüler daha cok haketti ve kazandı tebrikler. Bozok elensin artık

Merve aydın ve dogukan çok iyi oyun çıkardılar
merve aydının azmi gerçekten takdire şayan kız elinden gelenin fazlasını yapıyor. Ayrıca bu oyun kızları çok yordu her halinden belli oluyordu.

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
))))
Anıl efendi yattığı yerden hem 1.oluyor hem de Hakan'ı göndermek için planlar yapıyor bu durum beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Sanki kendisi Turabi ve Hilmicem ile yarışabilecek de. Hakan giderse Anıl bir halt yapamaz yarışlarda.

Serenay'in 1. oldugu hafta iflas mi ettiler?
Twitter'da gördüm paylaşayım dedim kesin doğrudur demedim ama doğruluk payı olabilir bilemiyorum. Babası çok zenginmiş.

geçen gün de turabi efendi hakan'a gömmek için anıl'ı korumak istedi. "takım arkadaşım sakatlansa, hiç lafını etmezdim. çıkar oynardım dedi" bu adam hasan veya sahra sakatlansa 1 ay yatsa, her saniye kafalarına kakardı. bırak hakan'ın yaptığı gibi durumu dile getirmeyi, onların sakatlığıyla dalga geçerdi. sonuçta kafasını tahtaya çarpan evli barklı adamın arkasından "cana geleceğine hakan'a gelsin" diyecek kadar karaktersiz biri bu turabi denen hırbo.
)))) @Bully

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...