noldu revan konsey mi var bugün elenen belli olacak mıYes beeeee!!!
Bozoka bak, ulan kendin 2 oyun alamadın, Hasan 1 oyun alamadı hala onunla dalga geçiyor. Tüm erkekler 1 oyun alamadı.
Hilmiceme bak ya, bu kadar sinsilik görülmedi.
Sahra'ya bugün çok iyisin sen oyna dedi, şimdi ben sen bilirsin dedim. Ulan insan değilsin ya.
Normalde Hasan ilk basta oynayip yenilseydi aninda oyuncu degisikligi yaparlardi. Bozok iki oyun kaybettikten sonra son oyunda Hasani devreye koydularbu doğukanda enteresan adam iyi oldu mu herkesi yeniyorhasan köşede bekleyecek adam mı saçmalığa bak adalar birleşsin artık şu saçmalıklar bitsin
dediğim gibi adalar birleşecek az kaldıNormalde Hasan ilk basta oynayip yenilseydi aninda oyuncu degisikligi yaparlardi. Bozok iki oyun kaybettikten sonra son oyunda Hasani devreye koydular
acunn cidden cılkını çıkardı bu ne yanoldu revan konsey mi var bugün elenen belli olacak mı
adamı 9-8 de koymuşlar ne yapacaktı
hiç merak etmesinler adalar birleşince hasan ayarı verecek oyunlarda alayına
Konsey artık Çarşamba akşamları olacak.
Hasana izin vermediler girsin oyuna, en güçlü Doğukan ile oynadı, kaybetmesi normal.
turabide normal oynar son oyunda rakip öndeyken super performans gösterir. bununla iki oldu bu ama pascal ve hakani kil payi yenmisti. Ben hilmicem finalde olur sandim.Merve fark atmasa gerçekten oyun gitmişdi, Turabi yetişdi çünkü.
özlem orda erkekler niye karışmıyor diyor hasan da ortaya hilmicem i atıyor. sanki hilmi emir verdi sahra yı çık diye.
Hilmicem söyledi zaten. Sahra bugün çok iyiydi, o çıksın dedi.
hilmi sahra oynamak isteyince herkes o yarışsın deyince bende tamam dedim dedi adam kendi söylüyor inkar etmiyorMerve fark atmasa gerçekten oyun gitmişdi, Turabi yetişdi çünkü.
özlem orda erkekler niye karışmıyor diyor hasan da ortaya hilmicem i atıyor. sanki hilmi emir verdi sahra yı çık diye.
Hilmicem söyledi zaten. Sahra bugün çok iyiydi, o çıksın dedi.
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Serenay'in 1. oldugu hafta iflas mi ettiler?
Anıl efendi yattığı yerden hem 1.oluyor hem de Hakan'ı göndermek için planlar yapıyor bu durum beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Sanki kendisi Turabi ve Hilmicem ile yarışabilecek de. Hakan giderse Anıl bir halt yapamaz yarışlarda.kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez))))
Twitter'da gördüm paylaşayım dedim kesin doğrudur demedim ama doğruluk payı olabilir bilemiyorum. Babası çok zenginmiş.Serenay'in 1. oldugu hafta iflas mi ettiler?