Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi kimsin ya? Sanki küçük dağları bu yaratmış.

Hakan Sahradan Hasanın ağ attığını duyup hemen ağ atmış. Ama balık yerine yengeç gelmiş.
Hasan yapabilir bunu, sizin gibi beceriksizler nasıl yapsın?

Hakan tutuyor kendi yiyor sadece ama aldığı sayı maksimum 1. Merve tüm sayıları alıyor aç şekilde.

Hakan yine baligini vermedi.Devam etsin boyle.

Merve Sereneya hindistan cevizi götürdü, ama Hakanda öyle yüce gönüllülük yok.

Hakanın oy yüzdesi iyice düşecek. Tuttuğu yemeği paylaşmayan adama kimse oy göndermez.

Pascal günüleri gümüye gidiyosun da, laf var icraat yok be kardeş.

Dunde yazdigim gibi dokunulmazlik Ünlülerin!!!!! Zaten simdi survivor hata yapti. gönullulerin bireysel dokunulmazlik oyununu gösterdi

Dunde yazdigim gibi dokunulmazlik Ünlülerin!!!!! Zaten simdi survivor hata yapti. gönullulerin bireysel dokunulmazlik oyununu gösterdi
bence böyle bir hata özellikle yapildi. ust uste unluler kaybedince ve hep bir taraf kazaninca oyunun zevki kaciyor ve unluleri destekleyenler izlesin diye böyle bir hata özellikle yapildi

Hakanın oy yüzdesi iyice düşecek. Tuttuğu yemeği paylaşmayan adama kimse oy göndermez.

Pascal günüleri gümüye gidiyosun da, laf var icraat yok be kardeş.
Bugun gömuyor ama. Gönulluler kaybediyor

Bireysel dokunulmazligida Özlem, Begum, Nadya yada Bozok alacak. eger digerlerinden biri kelime oyununa gecerse rakibine yenilecegi kesin cunku diger dörtlude kolye yok
dilerim Nadya yada Bozok almaz.

Son düzenleme:
Onu ben de biliyorum zaten Acunun kırdığı pottan.

İnşallah Begüm'üm alır.Begüm zeki kız alır ya <3

Merve'nin bu kadar mi acizsiniz?Bu kadar mi korkaksiniz dedigi yer gosterilmedi.Bana da unluler kaybetmis gibi geliyor.Insallah kaybetmemislerdir.

Anıl yav hehe.

Sen oynarsın bir iki oyuna.
Ayağında çatlak var, kopma var alçı çıkacak daha 1 ay dinlenmen lazım ne oynuyon? Birde sağlıklı beslenemiyon nasıl gelişip biranda düzelsin?

Merve'nin bu kadar mi acizsiniz?Bu kadar mi korkaksiniz dedigi yer gosterilmedi.Bana da unluler kaybetmis gibi geliyor.Insallah kaybetmemislerdir.
Sen bireysel dokunulmazlikta gönullulerin oynadigi tanitimi görmedinmi? unluler kazaniyor.
Eger merve onu sonrasinda söyluyorsa bu demektirki "kendilerine inanmali bukadar aciz olduklarini dusunduler ama bakin manasina " geliyor o laflar

Sen bireysel dokunulmazlikta gönullulerin oynadigi tanitimi görmedinmi? unluler kazaniyor.
Eger merve onu sonrasinda söyluyorsa bu demektirki "kendilerine inanmali bukadar aciz olduklarini dusunduler ama bakin manasina " geliyor o laflar
Hayır alakası yok.

Fragmanı iyi izlememişsin. O fragmanda hakanda oynuyor hasanda oynuyor. Daha öncede aynı hatayı yapmışlardı karışık göstermişlerdi. Kesin sonuç için izleyip göreceğiz.

Insallah oyledır.O dedıgın fragmanı gormedım.Bı kere daha yapmıslardı o hatayı.Acunia bu amatorluk yakısmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...