5 dakika kaldı maçın bitmesine.Özeti izliyorum Berna kaybedince nası bir tribe girmiş öyle))
@sürgünüm nerdesin))
Ünlülerin erkeklerinde iş yok sadece kızların kazanmasıyla oyun zor alırlar
bence böyle bir hata özellikle yapildi. ust uste unluler kaybedince ve hep bir taraf kazaninca oyunun zevki kaciyor ve unluleri destekleyenler izlesin diye böyle bir hata özellikle yapildiDunde yazdigim gibi dokunulmazlik Ünlülerin!!!!! Zaten simdi survivor hata yapti. gönullulerin bireysel dokunulmazlik oyununu gösterdi
Bugun gömuyor ama. Gönulluler kaybediyorHakanın oy yüzdesi iyice düşecek. Tuttuğu yemeği paylaşmayan adama kimse oy göndermez.
Pascal günüleri gümüye gidiyosun da, laf var icraat yok be kardeş.![]()
Onu ben de biliyorum zaten Acunun kırdığı pottan.Dunde yazdigim gibi dokunulmazlik Ünlülerin!!!!! Zaten simdi survivor hata yapti. gönullulerin bireysel dokunulmazlik oyununu gösterdi
bence böyle bir hata özellikle yapildi. ust uste unluler kaybedince ve hep bir taraf kazaninca oyunun zevki kaciyor ve unluleri destekleyenler izlesin diye böyle bir hata özellikle yapildi
Bugun gömuyor ama. Gönulluler kaybediyor
Bireysel dokunulmazligida Özlem, Begum, Nadya yada Bozok alacak. eger digerlerinden biri kelime oyununa gecerse rakibine yenilecegi kesin cunku diger dörtlude kolye yok
dilerim Nadya yada Bozok almaz.
İnşallah Begüm'üm alır.Begüm zeki kız alır ya <3Dunde yazdigim gibi dokunulmazlik Ünlülerin!!!!! Zaten simdi survivor hata yapti. gönullulerin bireysel dokunulmazlik oyununu gösterdi
bence böyle bir hata özellikle yapildi. ust uste unluler kaybedince ve hep bir taraf kazaninca oyunun zevki kaciyor ve unluleri destekleyenler izlesin diye böyle bir hata özellikle yapildi
Bugun gömuyor ama. Gönulluler kaybediyor
Bireysel dokunulmazligida Özlem, Begum, Nadya yada Bozok alacak. eger digerlerinden biri kelime oyununa gecerse rakibine yenilecegi kesin cunku diger dörtlude kolye yok
dilerim Nadya yada Bozok almaz.
yeterki ikinci tura gecsin. eminim gecerse alirİnşallah Begüm'üm alır.Begüm zeki kız alır ya <3
ben dunku oyunda pot kirdi sanmistimOnu ben de biliyorum zaten Acunun kırdığı pottan.![]()
6 oyun üst üste kazandılar demişti, demek 7 olmamış.yeterki ikinci tura gecsin. eminim gecerse alir
ben dunku oyunda pot kirdi sanmistimbugun zevkli olacak izlemek
Acun sasirtmayi sevdigi icin cok fazla umitlenmek istememistim6 oyun üst üste kazandılar demişti, demek 7 olmamış.![]()
Sen bireysel dokunulmazlikta gönullulerin oynadigi tanitimi görmedinmi? unluler kazaniyor.Merve'nin bu kadar mi acizsiniz?Bu kadar mi korkaksiniz dedigi yer gosterilmedi.Bana da unluler kaybetmis gibi geliyor.Insallah kaybetmemislerdir.
Hayır alakası yok.Sen bireysel dokunulmazlikta gönullulerin oynadigi tanitimi görmedinmi? unluler kazaniyor.
Eger merve onu sonrasinda söyluyorsa bu demektirki "kendilerine inanmali bukadar aciz olduklarini dusunduler ama bakin manasina " geliyor o laflar
Insallah oyledır.O dedıgın fragmanı gormedım.Bı kere daha yapmıslardı o hatayı.Acunia bu amatorluk yakısmıyor.Sen bireysel dokunulmazlikta gönullulerin oynadigi tanitimi görmedinmi? unluler kazaniyor.
Eger merve onu sonrasinda söyluyorsa bu demektirki "kendilerine inanmali bukadar aciz olduklarini dusunduler ama bakin manasina " geliyor o laflar
Aynen bir kere daha gönüllüler oynuyor dediler gönüllüler kazandı.Insallah oyledır.O dedıgın fragmanı gormedım.Bı kere daha yapmıslardı o hatayı.Acunia bu amatorluk yakısmıyor.