Güzel bölümdü.Her sene olduğu gibi gene Ünlüler'i destekleyeceğim fakat Turabi'yi de sevdim nedense.Belki de gıcıklığındandır.
Ünlüler zaten iyi. Ama hem Beşiktaşlı'lığımdan hem de sevdiğimden Pascal önde. Gerçi Ahmet Dursun da Beşiktaş'lı ama Pascal benim için biraz daha önde.Almeda zaten gönüllerimizin birincisi.
Turabi'nin son kısımda elediklerini yazıp göstermesi bence çok mantıklıydı.Bayıldım o yüzden Turabi diğer takımda sevdiklerimden.
Bu arada Hasan'dan korkuyorum.
Benim öyle sorunum yok ben kişi kişi destekliyorum.Ahmet,Nadya,Begüm,Almeda ama Ahmet'in olduğu takım her zaman bir adım önde
La su oyunu var sizin hırbo yüzmeyi öğrendimi görmiyeli yoksa işi zor
Benim öyle sorunum yok ben kişi kişi destekliyorum.Ahmet,Nadya,Begüm,Almeda ama Ahmet'in olduğu takım her zaman bir adım öndeSevindim
Begüm ve Nadya çok iyi yaNadya'yı bende destekliyorum Begü ile.Gönüllü olsun yeter.
Ünlülerden Serenay, Berna ve Almeda sevimli o kadar.
La su oyunu var sizin hırbo yüzmeyi öğrendimi görmiyeli yoksa işi zor
Begüm ve Nadya çok iyi ya
Dünki oyundada oyun alamadı gine fos çıktıAynen.Bu oyunda da gösteremeyecek kendini diyeceğim ama belli olmaz tabi.
Hakan Su spocusumuymuş neymiş adam yırtar ortalığı.
@Billy Kane @Reytinger .
Dünki oyundada oyun alamadı gine fos çıktı
SEDACIĞIM NASILDI yine güzelliğii ve dobralığıyla @Çiğdem- e nanik yaptı mı@sokak sanati @ABAY_06 @Cengo
Sanmam bu gidişle zor kızları beki yener oyunlardaYine susturacaüı zamanı bekle o zaman bebe.
merve onun kankası bulaşşmazTek Cafe'yi Utopya mı yapıyor sanıyon @Harunnn60 .
İnanılmaz bir şey o yaa.Favorim bile olabilir böyle giderse. Sero'ya biraz az bulaşsın ama. Gitsin merve Oflaz ile Aydın'a bulaşsın.
Sanma bu gidişle zor kızları beki yener oyunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?