Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Seda ciddern çatlak yaa.:F Gülmekten ölüyorum. Eski görüntülerini izleyesim geldi.:F

Güzel bölümdü.:D Her sene olduğu gibi gene Ünlüler'i destekleyeceğim fakat Turabi'yi de sevdim nedense.:F Belki de gıcıklığındandır.:D
Ünlüler zaten iyi. Ama hem Beşiktaşlı'lığımdan hem de sevdiğimden Pascal önde. Gerçi Ahmet Dursun da Beşiktaş'lı ama Pascal benim için biraz daha önde.:D Almeda zaten gönüllerimizin birincisi.:bhr:

Turabi'nin son kısımda elediklerini yazıp göstermesi bence çok mantıklıydı.:F Bayıldım o yüzden Turabi diğer takımda sevdiklerimden.:D
Bu arada Hasan'dan korkuyorum.:F

Güzel bölümdü.:D Her sene olduğu gibi gene Ünlüler'i destekleyeceğim fakat Turabi'yi de sevdim nedense.:F Belki de gıcıklığındandır.:D
Ünlüler zaten iyi. Ama hem Beşiktaşlı'lığımdan hem de sevdiğimden Pascal önde. Gerçi Ahmet Dursun da Beşiktaş'lı ama Pascal benim için biraz daha önde.:D Almeda zaten gönüllerimizin birincisi.:bhr:

Turabi'nin son kısımda elediklerini yazıp göstermesi bence çok mantıklıydı.:F Bayıldım o yüzden Turabi diğer takımda sevdiklerimden.:D
Bu arada Hasan'dan korkuyorum.:F

Değişik bakıyor aynen.:F Ben ilk başta Nadya'dan korkuyordum çok ürkütücüydü ama izleyince sevimli geldi.:F Hasan'da oyun kazandıkça sevimli gelir bize artık.:F

Sne niye ünllüleri tutuyorsun. Halkın desteği Gönüllülerden yana.:Z

SAHRA SEZONUN LAFINI TURABİ'YE SÖYLEDİ.

TURABİ SEN GİT DİREK DANSINA. :A

Benim öyle sorunum yok ben kişi kişi destekliyorum.Ahmet,Nadya,Begüm,Almeda ama Ahmet'in olduğu takım her zaman bir adım önde :A Sevindim :D

Nadya'yı bende destekliyorum Begü ile.:Z Gönüllü olsun yeter.

Ünlülerden Serenay, Berna ve Almeda sevimli o kadar.:X

La su oyunu var sizin hırbo yüzmeyi öğrendimi görmiyeli yoksa işi zor :F

Aynen.:( Bu oyunda da gösteremeyecek kendini diyeceğim ama belli olmaz tabi.

Hakan Su spocusumuymuş neymiş adam yırtar ortalığı.:(

B-icBvbCUAAcyge.png

@Billy Kane @Reytinger .:kiki:

Begüm ve Nadya çok iyi ya :D

Nadya'dan bu akdar iyi performans beklemiyordum. Sahra, Merve ezilecek yanında baya baya.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...