Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
camoka kimi yendi arkadaşlar izleyemiyorum bari kim kimle oynadı kim kazandı yazında takip edelim yok mu şunu babasının hayrına yapacak biri :D
ya arkadaş sınavlar bitiyor bi survivor izleyemiyoruz lanet olsun evde olsam ne güzel izlerdim rahat rahat :(

geçen izleyemediğim bölüme baktımda camoka sembolü kazanmış hemde hakanla oynamış finalde adam o sembol oyununda sürekli final oynuyor helal olsun :D

@eskici oranlar ortada. Turabi en iyi 3. Yarışmacı. Sakinleş.:F
de get la pascal nasıl gömdü turabiyi :F

camoka kimi yendi arkadaşlar izleyemiyorum bari kim kimle oynadı kim kazandı yazında takip edelim yok mu şunu babasının hayrına yapacak biri :D
ya arkadaş sınavlar bitiyor bi survivor izleyemiyoruz lanet olsun evde olsam ne güzel izlerdim rahat rahat :(

geçen izleyemediğim bölüme baktımda camoka sembolü kazanmış hemde hakanla oynamış finalde adam o sembol oyununda sürekli final oynuyor helal olsun :D
Hakan'i yendi.

ooo hakan en güçlü adam rakipten helal
o değilde hakan baya baya eski formuna kavuşmuş izleyemediğim bölümlerin oyunlarına baktım turabiyi hilmicemi falan dağıtmış müthiş oynuyor :D işte benim bildiğim tanıdığım hakan budur yarışmanın en büyük favorilerindendir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...