Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğukan senin baban, babada berbanin babası iskele babasi mi. berbanin babasına niye laf atiyon))​
Ne alaka ya adam berna ya oyle birsey mi soyledi yani yaptigin yorumlar cok celiskili alakasiz

Dogukan muhabbeti cok uzatti.Berna "sen babamdan saygiyi ogrendim diyip duruyorsun ama oyle davranmiyorsun.O yuzden soyledim." dedigi anda konuyu kapatmaliydi.Cok zoruna gittiyse bidaha babamla ilgili bi sey deme de tamam.

Siz gidin ilk önce Berna nin tavırlarına hareketlerine bakın ondan sonra Doğukan'ı elestirirsiiniz

Reklam reklam reklam birde kavga fragmanını bugün 50 defa göstermiştir Acun gına geldi ya

Doğukan senin baban, babada berbanin babası iskele babasi mi. berbanin babasına niye laf atiyon))​
Ne alaka ya adam berna ya oyle birsey mi soyledi yani yaptigin yorumlar cok celiskili alakasiz
ilk cümleleri kaçırdın sanırım. orda babalar devredeydi sonra bablari bıraktılar

Berna reyis doğukanı adam edebilecek tek kişidir.

Sonuna kadar destekliyorum.

bence berna haklı kız söylüyo söylemek istediğini ama doğukan hiç takmıyo lafı çeviriyo

Yok ya elenmez Berna ders aldım diyordu artık elenirse büyük süpriz olur

ilk cümleleri kaçırdın sanırım. orda babalar devredeydi sonra bablari bıraktılar​
Berna nin ne yapmaya calistigi belli dogukan i bel alti vurdu kiz gitme korkusundan dolayi ahvali hali degisti

Kendi babasini baskalarinin babalarindan cok ustunmus gibi anlatan kendisi.Herkes saygiyi annesinden babasindan ogreniyor ama Dogu surekli her seyini babasindan ogrendigini anlatiyor.Eee yanlis bir sey yaptiginda da o soyledigin babandan ogrendigin ozellikleri uygula denebilir yani.Kabarmasin o zaman da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...