Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
turabi zekiligini gösterdi. baktı ortamı geldikçe sms de herkes hasana yükleniyor. milletin gazını almak için olabildiğine tartışmadan uzak kalacak.
hilmicem kendini yine ele verdi))) turabi gibi biriyle neden arkadaş olmuş diye soruyorlar. o da cevap verdi)))
hasan da zeki hilmicemi gazlayip turabi ile arasını bozmaya çalışıyor))) . bu zekice bir hinliktir. iki kişinin arasını bozmak istersen birine yüklenir sen mükemmelsin sen iyisin der o kişi arkadaşından uzaklaşır. bunu ütopya izleyenler bilir. serkan ve Tuncay tek taş gurubunu böyle dağıttılarr)))) hayatım da hasan gibilerle hiç odun vermedim. abimle aynı şekilde arama giren bir akrabama ağır bir ceza verdim(konuşmayı kestim)
hakanın foyası çıktı. sen berbanin arkasında dedikodu yapıyorsun kendine kızmıyorsun Pascal dediklerinin aktarinca adamlıktan dem vuruyorsun. bu kadar çelişkili biri yok
hakan da, hasanin hilmicem yaptığı ara bozma taktigini yapmış Pascala))) arkadaşına gidip bernayi kötülemis))) hasan da Hilmi ile turabinin arasını bozmak için hilmiyi gazlıyor ne kadar hilminin iyi olduğunu söyleyerek bilinç altına ayrıl turabi den mesajı yolluyor))))
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.