Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan da 3 oyun aldı adam sadece 1 oyunda kötüydü boş boş atıp tutuyordun hadi sptizcinin yanına hadi

Hasan'ın turabiye tarihi ayarı ve adamlık dersi V2 :D

turabi zekiligini gösterdi. baktı ortamı geldikçe sms de herkes hasana yükleniyor. milletin gazını almak için olabildiğine tartışmadan uzak kalacak.

hilmicem kendini yine ele verdi))) turabi gibi biriyle neden arkadaş olmuş diye soruyorlar. o da cevap verdi)))

hasan da zeki hilmicemi gazlayip turabi ile arasını bozmaya çalışıyor))) . bu zekice bir hinliktir. iki kişinin arasını bozmak istersen birine yüklenir sen mükemmelsin sen iyisin der o kişi arkadaşından uzaklaşır. bunu ütopya izleyenler bilir. serkan ve Tuncay tek taş gurubunu böyle dağıttılarr)))) hayatım da hasan gibilerle hiç odun vermedim. abimle aynı şekilde arama giren bir akrabama ağır bir ceza verdim(konuşmayı kestim)

Hasan efendiligi ile dovuyor :D

Beyler ekran karariyor sizde nasıl

Bu kafayı yaşamak isterim Çok acayip komplo teorileri uçmuş :D

Gitsinler ya ada da dünya kadar insan var. Adalar birleşse de Hasan ve Turabi'yi birbirine rakip olarak izlesek.

Hakan vadici kesin irrite lafı poyrazdan çıktı çünkü :D

hakanın foyası çıktı. sen berbanin arkasında dedikodu yapıyorsun kendine kızmıyorsun Pascal dediklerinin aktarinca adamlıktan dem vuruyorsun. bu kadar çelişkili biri yok

Hakan adamdır tam Survivor adamı tam :D

Bu dedikodulardan hiçbir şey anlamıyorum. Öncesini bilmiyorum çünkü.

Yollayın artık şu anili

Sms te inşallah hakan 1.olur

hakan da, hasanin hilmicem yaptığı ara bozma taktigini yapmış Pascala))) arkadaşına gidip bernayi kötülemis))) hasan da Hilmi ile turabinin arasını bozmak için hilmiyi gazlıyor ne kadar hilminin iyi olduğunu söyleyerek bilinç altına ayrıl turabi den mesajı yolluyor))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...