Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'a iyi oldu.Turabi'ye "saygılı" oynayarak oy kazanıyo çakal.Stratejide boğulsun.Kafasındaki tilkiler yüzünden düşmanından oyun alamıyor

Reklam girdiğine göre Merve Aydın finali oynayıp bitirecek.

Pascal sahada da böyleydi gol yedikleri sırasında lakayt davranan bir arkadaşına yumruk atıp kırmızı kart yemişti. bu gidişle Pascal hakanı turabiden önce parçalayacak)))

Ins bu döneri o turabi yiyemez haydi unluler

Turabi'ye kızmıyorum, hayatta yancı adamı hiç sevmem. Hilmicem'in yüzünü tüm Türkiye gördü.

Twitter'da tepki mesajlarıyla dolu.

Yapsa yapsa kaçıncı kez sayamıyorum ama Finali yine Merve yapacak. Merve kaçırırsa artık ödül gitti demektir.

Hakan eline geçen şansı da teptin. Allah yardım ediyor ama sen kendin kendine yardım edemiyorsun.

Acun da ünlülere çelme takmak için Hakanı 3 kez oynattı, yine Hakan çıkarsa şaşırmayın.
diğer ünlü erkekler oynamak istemediği için seçim hakkı gonullulerde. seçimi acun yapmıyor

diğer ünlü erkekler oynamak istemediği için seçim hakkı gonullulerde. seçimi acun yapmıyor​
Hilmicemle oyununu anladım Tamam da onu oynadı. Şimdi Pascal oynamalıydı.

diğer ünlü erkekler oynamak istemediği için seçim hakkı gonullulerde. seçimi acun yapmıyor​

Hilmicemle oyununu anladım Tamam da onu oynadı. Şimdi Pascal oynamalıydı.

anlatamadım herhalde. şimdi sırası gelen ünlü oynamak istemiyor (sakat) bu yüzden tek sağlam hakan var. mecbur hakan oynuyor.

Lan devamlı Hilmi ve Hırbo'nun dedikosunu seyrettik Hasan'a saldırdılar adamı oyundan düşürdüler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...