diğer ünlü erkekler oynamak istemediği için seçim hakkı gonullulerde. seçimi acun yapmıyorHakan eline geçen şansı da teptin. Allah yardım ediyor ama sen kendin kendine yardım edemiyorsun.
Acun da ünlülere çelme takmak için Hakanı 3 kez oynattı, yine Hakan çıkarsa şaşırmayın.
Anıl ve Doğukan'ı tutuyorum, gerisini al birine vur ötekine. Survivor'ın realitesine güvenmiyorum maalasef. O dönerden herkes yemiştir@Forumdash Hacı izliyorsan bir kaç yorum yapsana.
Acun, Ali Eyüpoğlu'na kamera arkasında vermiyoruz dedi inanmasak mı?Anıl ve Doğukan'ı tutuyorum, gerisini al birine vur ötekine. Survivor'ın realitesine güvenmiyorum maalasef. O dönerden herkes yemiştir
diğer ünlü erkekler oynamak istemediği için seçim hakkı gonullulerde. seçimi acun yapmıyor
Hilmicemle oyununu anladım Tamam da onu oynadı. Şimdi Pascal oynamalıydı.
Anıl ve Doğukan'ı tutuyorum, gerisini al birine vur ötekine. Survivor'ın realitesine güvenmiyorum maalasef. O dönerden herkes yemiştir
Anıl ve Doğukan'ı tutuyorum, gerisini al birine vur ötekine. Survivor'ın realitesine güvenmiyorum maalasef. O dönerden herkes yemiştir
Doğukan da aynısı kedi gibi sadece topun gidişini seyrediyorHakan topu tutmaya hiç yeltenmiyor, üzerime gelirse tutarım kafasında, top nereye gidecek diye bakıyor sadece topa.
Ali E.'yi yada başka gazeteciyi bende gezmeye götürsem benim hakkımda da herşeyi istediğim gibi yazar ben inanmıyorum.Acun, Ali Eyüpoğlu'na kamera arkasında vermiyoruz dedi inanmasak mı?