Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha Anıl reyiz iki kez gömdü Turabi'yi nasıl keyiflendim anlatamam. :F :F

Oyun 9-8 çok kritik ya umarım alır ünlüler. :D Hakan ünlülere geçtikten sonra ünlüler dağıtacaktır ortalığı, net. :D

Özlem nasıl yaşlanmış bu arada ya. :(

Seda'yı severim de Serenay'a karşı yaptığı hareketler hoş değildi.

Bu gönüllülerde çok kavga çıkar. Duygu-Sahra, Duygu-Turabi, Duygu-Bozok tartışmalarını görür gibiyim şimdiden, başrolde hep Duygu olur. :A

Son olarak Survivor'ı çok özlemişim, bu sene baya çetin geçecek belli. :D

Unluler 9-8 onde gidiyolar :Z En cok Anil'in iki defa Turabi'yi yenmesine sevindim

@Bully anılı da destekliyorsun dimi bende turabiyi gömmesine sevindim :D

Wuhhhahaa Turabi yenilsede olay oluyor çekilemiyor @Maskeli Fedai .:A

Şimdi nete yüklenen kısmına bakıyorum ve Nadyo çokda korkunç değilmiş.:F

@Bully anılı da destekliyorsun dimi bende turabiyi gömmesine sevindim :D
Aga baş adamım Hakan. Sonra sırasıyla Doğukan, Anıl ve Merve Oflaz'ı destekliyorum. :D

Ünlülerdeki herkesi sevdim gerçi çok sempatikler, gönüllülerde bir iticilik var. :A

Hem de 2 kez gömdü süperdi ya. :F

oyun iki taraf için eşit yani kızla erkek yarışsa eşitler. bire bir oyunlarda görsünler turboyu. :D

Ben daha baakamadım ama Turbo geçen senede arada böyle tökezliyor ve bütün sezon laf söylüyorlardı o anları yine öyle küçük tökezleme olmuştur diyorum ben ama antilerle biz uğraşacağız o var.:F

Ben daha baakamadım ama Turbo geçen senede arada böyle tökezliyor ve bütün sezon laf söylüyorlardı o anları yine öyle küçük tökezleme olmuştur diyorum ben ama antilerle biz uğraşacağız o var.:F
aynen sahra ile ikisi atışta gecen senede vasatlardı.:(

Serenay'ım harikaydı ya :bhr: Sonuna kadar da haklı tabii ki.. "Annem için'' herkese inat! :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...