Maskeli Fedai
Favori Üye
İnşallah ünlüler alır
Sağol Acun yarışma heyecanimizin içine ettin
@Maskeli Fedai yarışmayı 1 hafta boykot edecek diyolla.@Maskeli Fedai sizin hirbo oyunlarda yok tv yi kapatirsin artik))))))
Aynen gördüm bunu.Bu Sene Sanki Tüm Yarışmacılar Sütten Çıkmış Ak Kaşık Bi Turabi Kötü ? Zaten Yarışmanın Başından Beri Bir Karalama Kampanyası Var Siz de Farkındasınızdır.
Her Yerde Turabi Kötüleniyor Halkın Gözünden Düşürülmeye Çalışılıyor.
Ama Emin Olun Turabi ve Destekçileri Öyle Küçük Lokma Değil, Bogazında Kalacak Hepsinin. Bu Kadar Çekememezlik Olmaz.
Geçen Yıldan Korkuları, Onlarda Haklı. Anlamadım Sanki Adada Başka Yarışmacı Başka Rakip Yok Herkesin Derdi Turabi Olmuş.
Turabi Hiç Olmazsa Kimin Ne Kusuru Varsa Yüzüne Söylüyor , Bazıları Gibi Turabi Önünde Kedi Röportajda Aslan Kesilmiyor.
Turabi Kameralara Oynamıyor , Kalbinden Geçeni Direk Yüzüne Karşı Söylüyor , Öyle Ben Zenginim Kültürlüyüm Ayakları Yapmıyor Nerden Geldiğini Unutmuyor,
Yenildiğinde Küfür Etmiyor,Hakkını Yedirmiyor ,Kimseye Boyun Eğmiyor Diye mi Bu Öfkeleri Bilmiyorum Artık .
Belki Sessiz Sakin Herkese Boyun Egse Yarışmalarda Kötü Olsa Rakipleri Severdi
Ama Survivor Yan Gelip Yatma ve Efendilik Yarışması Değil . Neyse Biz Bize Her Türlü Yeteriz. Geçen Yılda Karaladılar Abim Üzerinden Pirim Yaptılar Oy Topladılar.
Ama Sonuçta Biz Cevabımızı Finalde Verdik. Bir Daha Yine Verecegiz. Onlar Boş Boş Konuşup Sadece Turbo Turabi ve Destekçilerini İzlesin Turbo Turabi 10 Yılın
Şampiyonu Olmaya Geliyor !!
Fan sayfasindan
ada da kalırsa şampiyon olur)))Bu Sene Sanki Tüm Yarışmacılar Sütten Çıkmış Ak Kaşık Bi Turabi Kötü ? Zaten Yarışmanın Başından Beri Bir Karalama Kampanyası Var Siz de Farkındasınızdır.
Her Yerde Turabi Kötüleniyor Halkın Gözünden Düşürülmeye Çalışılıyor.
Ama Emin Olun Turabi ve Destekçileri Öyle Küçük Lokma Değil, Bogazında Kalacak Hepsinin. Bu Kadar Çekememezlik Olmaz.
Geçen Yıldan Korkuları, Onlarda Haklı. Anlamadım Sanki Adada Başka Yarışmacı Başka Rakip Yok Herkesin Derdi Turabi Olmuş.
Turabi Hiç Olmazsa Kimin Ne Kusuru Varsa Yüzüne Söylüyor , Bazıları Gibi Turabi Önünde Kedi Röportajda Aslan Kesilmiyor.
Turabi Kameralara Oynamıyor , Kalbinden Geçeni Direk Yüzüne Karşı Söylüyor , Öyle Ben Zenginim Kültürlüyüm Ayakları Yapmıyor Nerden Geldiğini Unutmuyor,
Yenildiğinde Küfür Etmiyor,Hakkını Yedirmiyor ,Kimseye Boyun Eğmiyor Diye mi Bu Öfkeleri Bilmiyorum Artık .
Belki Sessiz Sakin Herkese Boyun Egse Yarışmalarda Kötü Olsa Rakipleri Severdi
Ama Survivor Yan Gelip Yatma ve Efendilik Yarışması Değil . Neyse Biz Bize Her Türlü Yeteriz. Geçen Yılda Karaladılar Abim Üzerinden Pirim Yaptılar Oy Topladılar.
Ama Sonuçta Biz Cevabımızı Finalde Verdik. Bir Daha Yine Verecegiz. Onlar Boş Boş Konuşup Sadece Turbo Turabi ve Destekçilerini İzlesin Turbo Turabi 10 Yılın
Şampiyonu Olmaya Geliyor !!
Fan sayfasindan