Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son tura çöp begüm'ü çıkartırken düşünüceklerdi.

Sahra ve Özlem açık ara iyidi ondan. Diyorlar ki o hızlı o yarışsın. Fail.

oyunu ünlüler kazandı mervem 3te 2 yaparak iyi performans gösterdi aldığı sayı da efsaneydi ama

Nadia oyunu birakinca serenaya puan verilmesi gerekiyordu.ancak olmadi.madem biri birakinca puan olmuyor o zaman berna birakinca neden sahrays puan gidiyor????
)))))

Merveye iki topu birden alma hakki verilmesi de haksizlik.ama en azindan serenayin hakki olan puani geri almis oldu
))))

Bozok - ben 45 yasinfa deilim 41 yasindayim arada 3 sene var
)))))))

Merve oflaz -4 !!!!!!777
))😉))
))😉)))
))😉)))
))😉))

Turabinin kör cahilden korkarim diyerek kendinden korktugunu itiraf etmesi oldukca komik olmus
))))))) oyle deil mi @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
turabi duygu gitti diye üzüldüm diyor

off benimde canım çekti be

Nadia oyunu birakinca serenaya puan verilmesi gerekiyordu.ancak olmadi.madem biri birakinca puan olmuyor o zaman berna birakinca neden sahrays puan gidiyor????
)))))

Merveye iki topu birden alma hakki verilmesi de haksizlik.ama en azindan serenayin hakki olan puani geri almis oldu
))))

Bozok - ben 45 yasinfa deilim 41 yasindayim arada 3 sene var
)))))))

Merve oflaz -4 !!!!!!777
))😉))
))😉)))
))😉)))
))😉))

Turabinin kör cahilden korkarim diyerek kendinden korktugunu itiraf etmesi oldukca komik olmus
))))))) oyle deil mi @Maskeli Fedai
Herkes kıramazdı o topu ama.

hakkını verelim en sahici duygulu okuyan hakandi merve aydın ahmet duesunun çeyreği kadar duygulanmadi)))

Orasi oyle
sadece serenaya yapilan haksizligi mdrvenin iki topu kirmasiyla telafi yoluna gitti acun efendi
))

sahra ne yapacaksın köpeğim kimle kalıyor onu merak ediyorum diyor))

Offfflazzzzzzz go homeeeeeeee
)))) ,turn backkkkkkkkkk😉))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...