Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijderin füzelerini çabuk unutmuşsunuz halbuki 1 de değil 2 taneydi
)))

oflaz yine başladı konuşmaya susturun şunu ya

Survivor tarihinin en başarılı ve en efendi adamı Hasan'dır
helal olsun böyle efendi düzgün insanları tanımak bizim için şereftir

Yarınki ödül ünlülerin. Fragmana kanmayın, onlar sevinç göz yaşları. Sağ gösterip sol vuracaklar.

Eğer akıllı başlı yarışsalardı bugünkü oyun da onlarında. Hala aklım almıyor. 8 kere üst üste kaybetmek ne demek? 6-2'den oyun vermek ne demek? Bir kere de 9-6'dan vermiştiler zaten.

Hasanın kaybetmesi kötü oldu. Beni ünlüler destekledi diyor. Keşke ünlülere geçse, kurtulsun bu çakalların yanından.

Bozuk Bozok ulan sen insanmısın be? Sahra orda Nadyayı destekledi, Serenaya falan destek vermedi kimse. Yeriştir hemen Turbocuklarına.

fragmanda da Turabinin lafını söylüyor Hakana. Acun bu tür kışkırtmalara müdahale etmeli. Hakan da ona hakaret etsin ne var.

adam olması gerekeni yaptığı için tavır alıyolar etmedikleri hakaret kalmadı
ama o bi kere terbiyesizlik yapmadı istese hepsini tek tek o adaya gömecek güce sahip halbuki ama kalıbını ve gücünü üstünlük olarak görmüyor hala onların yanına gidip insan gibi konuşabiliyor ama o çakallar tavırlı nedeni taneri yazması ve onlara rakip olacak biri olması

ulan taner yerine herhangi birimiz gitseydik daha çok oyun alırdık tabi onu yazacak adam kişisel hırslarını oylamaya yansıtmıyor bunu hiçkimse yapamaz takımını düşünüyo helal olsun
gerçekten böyle iyi karakterli insan çok az bulunur böyle birini sevip desteklemek şereftir
eğer adalet varsa hasan bu oyunun 1.si olur ama nerde adalet şaklabanlar 1.oluyor hep

Bazıları yine Striptizciyi övmek için otomatiğe bağladı.

bu arada söylüyorum ne var striptizci işte. Yapmak yasak değil de söylemek mi yasak?

O şeyi yaptı mı yaptı. Olay bitmiştir. Yalan söylemiyoruz demekki.

adam olması gerekeni yaptığı için tavır alıyolar etmedikleri hakaret kalmadı
ama o bi kere terbiyesizlik yapmadı istese hepsini tek tek o adaya gömecek güce sahip halbuki ama kalıbını ve gücünü üstünlük olarak görmüyor hala onların yanına gidip insan gibi konuşabiliyor ama o çakallar tavırlı nedeni taneri yazması ve onlara rakip olacak biri olması

ulan taner yerine herhangi birimiz gitseydik daha çok oyun alırdık tabi onu yazacak adam kişisel hırslarını oylamaya yansıtmıyor bunu hiçkimse yapamaz takımını düşünüyo helal olsun
gerçekten böyle iyi karakterli insan çok az bulunur böyle birini sevip desteklemek şereftir
eğer adalet varsa hasan bu oyunun 1.si olur ama nerde adalet şaklabanlar 1.oluyor hep​
İnşallah Hasan Ünlülere geçer de Gönüllülerin erkeklerine oyunlarda toz yutturur. Tek istediğim şu an bu. Geçsin Ünlülere sonra görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu.

valla ya yaparken utanmıyolarda biz söyleyince mi utanacaz

aynen revan keşke geçse ya bende çok istiyorum görseler ...

valla ya yaparken utanmıyolarda biz söyleyince mi utanacaz
Hayır yani kimseye hakaret etmiyoruz ya. Ben anlamadım.
Sonuçta o meslek, bu Turabi de o mesleğe gönül vermiş bir "erkek". Yalan öı söylüyoruz.

Takas sakın bana doktor adayı deme bak şikyet ederim hakaret etti diye. Mesleğiyle hitap etmeyelim kimseye

sen okurken utanmıyosunda ben söylerken mi utanacam doktor doktor doktor

[HASHTAG]#hakanpatatesisebozokhiyardir[/HASHTAG]

Hakan şuna gösterse patatesi. Ayrıca Hakan Bozok'u 4 kez yenmiş bir de abartmaz mı benden oyun alamıyor diye valla uyuz oldum arkadaş şu hanzoya.

turabi yine başladı boş konuşmaya

hayret sonda fragman koymadı acun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...