sneijderin füzelerini çabuk unutmuşsunuz halbuki 1 de değil 2 taneydisıkıcı değil o kadar ama ünlülerin sürekli kaybetmesi seni sıkmış. oyun iki güçlü rakiple oynadığında zevkli şimdi survivor fener GS maçlarına döndü hep bir taraf kazanınca zevki kalır mı)))
arada süpriz yapıp ünlülerin kazandığı oluyor haklısın)))sneijderin füzelerini çabuk unutmuşsunuz halbuki 1 de değil 2 taneydi)))
ondan önceki de mi süprizdiarada süpriz yapıp ünlülerin kazandığı oluyor haklısın)))
valla ya yaparken utanmıyolarda biz söyleyince mi utanacazBazıları yine Striptizciyi övmek için otomatiğe bağladı.
bu arada söylüyorum ne var striptizci işte. Yapmak yasak değil de söylemek mi yasak?
O şeyi yaptı mı yaptı. Olay bitmiştir. Yalan söylemiyoruz demekki.
adam olması gerekeni yaptığı için tavır alıyolar etmedikleri hakaret kalmadı
ama o bi kere terbiyesizlik yapmadı istese hepsini tek tek o adaya gömecek güce sahip halbuki ama kalıbını ve gücünü üstünlük olarak görmüyor hala onların yanına gidip insan gibi konuşabiliyor ama o çakallar tavırlı nedeni taneri yazması ve onlara rakip olacak biri olması
ulan taner yerine herhangi birimiz gitseydik daha çok oyun alırdık tabi onu yazacak adam kişisel hırslarını oylamaya yansıtmıyor bunu hiçkimse yapamaz takımını düşünüyo helal olsun
gerçekten böyle iyi karakterli insan çok az bulunur böyle birini sevip desteklemek şereftir
eğer adalet varsa hasan bu oyunun 1.si olur ama nerde adalet şaklabanlar 1.oluyor hep
İnşallah Hasan Ünlülere geçer de Gönüllülerin erkeklerine oyunlarda toz yutturur. Tek istediğim şu an bu. Geçsin Gönüllülere sonra görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu.
sen okurken utanmıyosunda ben söylerken mi utanacam doktor doktor doktorvalla ya yaparken utanmıyolarda biz söyleyince mi utanacaz
Hayır yani kimseye hakaret etmiyoruz ya. Ben anlamadım.Sonuçta o meslek, bu Turabi de o mesleğe gönül vermiş bir "erkek". Yalan öı söylüyoruz.
Takas sakın bana doktor adayı deme bak şikyet ederim hakaret etti diye. Mesleğiyle hitap etmeyelim kimseye
anadolu çocukluğu ne hale düştü be. kültürümüzden koptuğumuzun göstergesi sanırım))Survivorun gelmiş geçmiş en sonrası en Anadolu çocuğu en adam gibi adamı TURBO Türabı dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?